Ravenseweg 9, Hellevoetsluis

Vraagprijs € 1.600.000 K.k. Bekijk alle foto's (13)

Omschrijving

Voor verkoop is beschikbaar een perceel bedrijfsgrond van ca. 6.000 m² met de mogelijkheid tot het plaatsen van een bedrijfswoning. Het perceel is gelegen op een mooie zicht locatie langs de Ravenseweg/Nieuweweg in Hellevoetsluis nabij de N57. Het perceel leent zich uitstekend voor de realisatie van een bedrijfsruimte ten behoeve van lichte bedrijvigheid met bijbehorende bedrijfswoning en buitenterrein. Op het terrein staat reeds een bedrijfswoning, enkele schuren en een onafgebouwd dierenpension.

Naast de bedrijfsbestemming heeft het perceel ook een functie aanduiding voor maatschappelijk gebruik t.b.v. een dierenpension. De gemeente heeft in een eerder stadium aangegeven dat de zienswijze voor breder maatschappelijk gebruik (t.b.v. zorgwoningen) mogelijk positief is. Dit gebruik is nog niet vergund maar hier heeft wel reeds planvorming voor plaatsgevonden. Wij vertellen u hier graag meer over. Naast het bedrijfsperceel is er optioneel tevens een omliggend perceel voor verkoop beschikbaar van ca. 10.000 m², dit perceel heeft een agrarische bestemming.

Op verzoek is het verkoopdossier bij ons verkrijgbaar.

Vraagprijs
€ 1.600.000,– k.k. voor het bedrijfsperceel met bedrijfswoning van ca. 6.000 m²
€ 75.000,– k.k. voor het agrarische perceel van ca. 10.360 m²

Kadastraal:
Gemeente Hellevoetsluis sectie H nummer 1916 en 1917, gelegen op eigen grond.

Bestemming:
Het bedrijfsperceel heeft de enkelbestemming bedrijf voor bedrijven in categorie 1 en 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (lichte bedrijvigheid) alsmede naar aard en omvang vergelijkbare bedrijven of inrichtingen. Tevens is op het perceel een bedrijfswoning toegestaan. Het maximum te bebouwen oppervlak bedraagt ca. 1.540 m2.

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt "as is" opgeleverd in de huidige staat, leeg, vrij van huur en gebruik.

Ligging:
Het perceel bedrijfsgrond ligt in Hellevoetsluis nabij de rijksweg A15. Dit is de belangrijkste uitvalsweg richting de randstad en overige rijkswegen. De Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam liggen binnen handbereik.
In 2024 wordt de Blankenburgtunnel in gebruik genomen waardoor het perceel onderdeel wordt van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en ook het Westland een directe verbinding heeft met Hellevoetsluis.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het object, gelegen aan de Ravenseweg 9 te Hellevoetsluis. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige
onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-05-30 12:31:12
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 1.600.000 k.k.
Bouwperiode Vanaf 2011 Tm 2020
Bouwvorm Niet van Toepassing
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3223 Lm
Ligging Landelijk Gebied
0 Bedrijfsruimte
1 Overige
2 6000,
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-05-30 12:31:12
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 1.600.000 k.k.
Bouw
Bouwperiode Vanaf 2011 Tm 2020
Bouwvorm Niet van Toepassing
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3223 Lm
Ligging Landelijk Gebied
Object details
0 Bedrijfsruimte
1 Overige
2 6000,

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek