Rijswaardsedijk 16, Zwartewaal

Koopprijs op Aanvraag / Huurprijs € 1.200 P.m. Bekijk alle foto's (13)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een bedrijfsruimte van ca. 210 m² groot met ca. 120m² verhard buitenterrein gelegen aan de Rijswaardsedijk 16 te Zwartewaal. De bedrijfsruimte is v.v. 2 overheaddeuren, geïsoleerde gevels en dak met eigen pantry, toiletruimte en is gelegen nabij de N494 en de A15, hierdoor zijn Rotterdam, de havengebieden en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden goed bereikbaar.

Auto:
De locatie is goed bereikbaar via de N494 en N218 welke een aansluiting heeft op de A15 en is hiermee direct verbonden met meerdere toegangswegen zoals de A16 en de A20. Rotterdam en het hele havengebied zijn hierdoor zeer goed bereikbaar. 

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Dichtbij de bedrijfsruimte is een bushalte met een directe verbinding naar o.a. Hellevoetsluis en Spijkenisse.
  
Parkeren:  
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
Oppervlakte:  
Het totaal oppervlak (VVO) bedraagt ca. 210 m² en is als volgt verdeeld: 
– ca. 210 m² bedrijfsruimte; 
– ca. 120 m² verhard buitenterrein;

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurprijs:
€1.200,- per maand exclusief btw.

Aanvaarding: 
In overleg. 

Bestemming:
16 Bouw- en aannemersbedrijf
De gronden met de aanduiding ‘Bouw- en aannemersbedrijf’ mogen worden gebruikt voor een bouw- en/of aannemersbedrijf.
De milieucategorie die ten hoogste is toegestaan bij deze activiteit, is vastgelegd in artikel 37.
37 Milieucategorie
De toegestane milieucategorie waar (in één van de bovenstaande artikelen) naar verwezen wordt, bedraagt voor de betreffende vorm van bedrijvigheid ten hoogste 2 , zoals vastgelegd in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn tegen nader te bepalen condities bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur.

Betalingswijze:
De huurpenningen met servicekosten (voorschot) en eventuele BTW dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Voorbehoud:  
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.  

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte, gelegen aan Rijswaardsedijk 16 te Zwartewaal. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele verhuurtraject. 

Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars 
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-05-30 14:33:49
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.200 p.m.
Bouwjaar 1976
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Zwartewaal
Postcode 3238 Ls
Ligging Landelijk Gebied
0 , 0
1 210, , 120
2 Verhard Buitenterrein
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-05-30 14:33:49
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.200 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1976
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Zwartewaal
Postcode 3238 Ls
Ligging Landelijk Gebied
Object details
0 , 0
1 210, , 120
2 Verhard Buitenterrein

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek