Rivium 2e Straat, Capelle aan den IJssel

Verkocht Bekijk alle foto's (23)

Omschrijving

Voor verkoop of verhuur is beschikbaar een ruimte van ca. 620 m² VVO met terras gelegen op de 2de verdieping van een complex in het Rivium. Het Rivium District transformeert de komende jaren in een gave grootstedelijke woon- en werkwijk. Er zullen 5.000 woningen worden gebouwd waar zich in totaal zo’n 7.000 nieuwe bewoners zullen vestigen. Het object leent zich dus uitstekend voor de vestiging van kantoor of wijk ondersteunende functies. Het kantoor beschikt over een energielabel A +, het gehele dak is voorzien van zonnepanelen, verder is er voldoende eigen parkeergelegenheid.

Het kantooroppervlak is tevens te combineren met een ondergelegen kantoorruimte van ca. 930 m² waardoor een totaaloppervlak van 1.550 m² gerealiseerd kan worden.

Interesse?
Indien u interesse heeft in dit kantoorpand kunt u contact opnemen met 010 – 422 61 44.

Vraagprijs:
€ 950.000,– kosten koper.

Huurprijs:
€ 125,– per m² excl. btw.

Oppervlakte:
Het totale oppervlak bedraagt ca. 620 m² VVO, ondergelegen verdieping van 930 m² optioneel.

Metrages indicatief op basis van eigen meting.

Bouwjaar:
1991

Energielabel:
Het object beschikt over een energielabel A+.

Eigendom:
Gemeente Capelle aan den Ijssel, sectie E, nummer 1046 (gedeeltelijk).
Het opstal zal worden gesplitst in een drietal appartementsrechten en er zal een VVE worden opgericht.

Wijze van oplevering:
Het object wordt vrij van huur opgeleverd en in de huidige staat "as is" verkocht o.a. voorzien van:
– representatieve entree;
– trapopgang en liftinstallatie;
– systeemplafonds met inbouwspots/verlichtingsarmaturen;
– mechanische ventilatie;
– vloerbedekking;
– voldoende stroompunten;
– databekabeling;
– diverse werk en spreekruimtes;
– pantryvoorzieningen;
– toiletvoorzieningen;

Parkeren:
Op eigen terrein 18 tot 30 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast kan langs de openbare weg geparkeerd worden.

Bestemmingsregeling:
De bestemming van het object betreft Bedrijventerrein met specifieke vorm van detailhandel 2 ten behoeve van de sanitair winkel op de begane grond. Aanvullend zijn bedrijfsmatige activiteiten van categorie 1 t/m 3.1 toegestaan, zelfstandige kantoren, detailhandel, sportactiviteiten, kinderopvang en enkele horeca activiteiten.

Aanvaarding:
In overleg.

Bereikbaarheid:
Het kantorenpark ‘Rivium’ heeft een directe verbinding met rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Per openbaar vervoer is Rivium eveneens goed bereikbaar. Er is een eigen parkshuttle met een halte voor het kantoorgebouw die het park verbindt met metrostation Kralingse Zoom (8 min.) en Fascinatio / Brainpark III. Daarnaast wordt de parkshuttle de komende tijd verbonden met de waterbus die ook op Rivium een halte zal hebben en zijn er Gobikes beschikbaar. Metrostation Kralingse Zoom is op fietsafstand gelegen en met buslijnen 97 en 98 verbonden met Rivium. Daarnaast is Rivium bereikbaar per watertaxi.

Voorbehoud:  
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het object, gelegen het Rivium 2de straat 2, te Capelle aan den Ijssel. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.  

Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
Straatweg 94 
3051 BL Rotterdam 
010-4226144 
www.kolpavanderhoek.nl 
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-18 15:38:19
Status Verkocht
Bouwperiode Vanaf 1991 Tm 2000
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2031-09-08
Plaats Capelle aan den IJssel
Postcode 2909 Lg
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark, in Woonwijk
Woonoppervlakte 1550, 620, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-18 15:38:19
Status Verkocht
Bouw
Bouwperiode Vanaf 1991 Tm 2000
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2031-09-08
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Postcode 2909 Lg
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark, in Woonwijk
Object details
Woonoppervlakte 1550, 620, 1, Array, Array

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek