Rivium 2e straat 36, Capelle Aan Den IJssel

€ 1.950 per maand Bekijk alle foto's (13)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar ca. 239 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van een kantoorverzamelgebouw. Het gebouw beschikt over een gezamenlijke entree op de begane grond met bellentableau en liftinstallatie. Verder beschikt de kantoorruimte over meerdere kantoorkamers en spreekkamers en is onder andere voorzien van een koelingsinstallatie, pantry, meerdere toiletgroepen en er zijn 6 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar bij het object.

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed te noemen, de op- en afrit van de A20 is binnen enkele minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen, zowel de bus en tramhalte als de metro zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Parkeren:
Er zijn 6 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar bij het object.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak van de kantoorruimte bedraagt ca. 239 m² inclusief opslag algemene ruimte.

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
– vloerbedekking;
– systeemplafond met verlichting;
– spachtelputz wandafwerking;
– databekabeling en stroompunten;
– radiatoren;
– kunststof kozijnen met draai-/kiepramen;
– pantry;
– toiletgroep;
– liftinstallatie.

Huurprijs:
€ 1.950,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemmingsregeling:
Het object is geschikt voor gebruik als kantoorruimte.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Rivium 2e straat 36 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.950 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.950 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek