Robert Kochplaats 31, ROTTERDAM

€ 195.000 k.k. Bekijk alle foto's (21)

Omschrijving

Een 4-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping in Rotterdam Ommoord met een woningbreed balkon. Het complex beschikt over een lift, berging in de onderbouw en vanuit het appartement heeft u fijn uitzicht. Het appartement ligt zeer gunstig ten opzichte van de winkels. De winkelpromenade ‘De Binnenhof’ en ‘Hesseplaats’ liggen binnen handbereik van het appartement. Elke woensdag is er markt bij het winkelcentrum Hesseplaats.
De wijk kenmerkt zich door het vele groen, goede ligging nabij de Rotte en recreatiegebied Rottemeren met een diversiteit aan sportactiviteiten met onder andere skibanen, golfbaan, tennis, voetbal, rivier de Rotte en het Lage Bergse Bos. De metro is op loopafstand en op steenworpafstand bevinden zich diverse uitvalswegen richting Utrecht, het centrum van Rotterdam en Den Haag.

Het appartement heeft een berging in de onderbouw en voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Globale indeling:
Begane grond:
Algemeen entree met bellentableau en de brievenbussen. Vanuit de algemene entree toegang tot het gesloten entree met de liften en trappen naar de verdiepingen. Ook via deze verdieping tot de eigen berging in onderbouw.

Eerste verdieping:
Entree via hal met meterkast en inbouwkasten. Hal met toegang tot de overige vertrekken zoals open keuken van ca. 3,00 x 1,78 m met eenvoudig keukenblok, afzuigkap en ruimte voor een kookstel.
Woonkamer ca. 7,33 x 3,99 m met toegang tot het woningbreed balkon van ca. 8,98 x 1,46 m.
Badkamer ca. 2,30 x 2,25 m met douchehoek, wastafel en ruimte voor de wasmachine-opstelling.
Slaapkamer I ca. 4,14 x x 2,73 m met inbouwkasten.
Slaapkamer II ca. 3,53 x 2,73 m ook voorzien van inbouwkasten.
Slaapkamer II ca. 3,99 x 180 m.
Ruime bergkast van ca. 2,40 x 1,79 m.
Appartement dient gemoderniseerd te worden.

Bijzonderheden:
– Volle eigendom
– Bouwjaar 1973
– Woonoppervlakte ca. 90 m²
– Verwarming en warm water middels blokverwarming
– Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 177,92 excl stookkosten.
– Stookkosten ca. € 46,31 per maand

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen;
– zelfbewoningsplicht
– verkoper geen bewoner geweest
– er is een projectnotaris aangesteld in verband met volmachten
– toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest
– ouderdomsclausule, bovendien dient het appartement te worden gemoderniseerd.
– woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker

Oplevering: per direct

Kolpa van der Hoek Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 195.000 k.k.
Woonoppervlakte 90 m2
Aantal kamers 4 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 195.000 k.k.
Woonoppervlakte 90 m2
Aantal kamers 4 kamers

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek