Slingerbos 3, BROUWERSHAVEN

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (46)

Omschrijving

WONEN OP EEN DROOMPLEK!

EEN PRACHTIG STUKJE BROUWERSHAVEN!
Het Zeeuwse Brouwershaven noemen we met recht de oudste en mooiste stad aan de Grevelingen.
De geschiedenis van Brouwershaven is er een van verbondenheid met het water. dat levert ons ook de “Zeeuwse Zaligheden”, zoals mosselen en oesters.
De prachtige authentieke binnenstad is er een vol verhalen, monumenten en bezienswaardigheden.
daarnaast is “Brouw”, zoals het in de volksmond genoemd wordt, ook een zeer populaire bestemming bij watersporters, in de zomer ligt de jachthaven steevast vol. Passanten kunnen tot aan de Markt varen om boodschappen te doen en/of te genieten op een terrasje met uitzicht op de bootjes.

ALSOF U ALTIJD OP VAKANTIE BENT!
Via een langzaamverkeersroute bereikt u de kavel. De kavel wordt enerzijds omsloten door water, anderzijds door groen met wandelpaden langs en over de oude vesting. Verder liggen de kleine molen “Windlust”, de toegang naar de jachthaven, het hertenkamp en het tenniscomplex praktisch in de achtertuin.
De ruimte en de rust zijn weldadig, maar de levendigheid en gezelligheid zijn altijd op loopafstand.
Zo moet het zijn.

WONEN MET DE MOLEN “WINDLUST”IN JE ‘ACHTERTUIN’.
Met de kleine molen “Windlust” wordt nog af en toe gemalen.
De molen werd gebouwd in 1935 in schaal 1:30 als demonstratiemodel van de Brouwse molenmaker Van den Hamer. Tijdens de oorlog wekte hij er stroom mee op, om naar de radio te kunnen luisteren.

KANT EN KLAAR!
Ook wij hebben onze fantasie al losgelaten op deze locatie.
Als uitgangspunt nemen wij hier een levensloopbestendige Bungalette, een slim woonconcept voor de toekomst. De basisgedachte is eenvoudig: een mooi vormgegeven woning met het hele woonprogramma op de begane grond. Wonen, slapen, koken en badderen. Zonder trappen. maar met een tuin en voldoende privacy.

ENERGIENEUTRAAL IS EEN OPTIE!
De Bungalette wordt zeer energiezuinig gebouwd. Het dak wordt voorzien van zonnepanelen, de warmtepomp zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een aangename temperatuur in de woning. De hele woning is voorzien van vloerverwarming, er zijn dus geen radiatoren waarmee u bij het inrichten van de woning rekening mee hoeft te houden.
Kiezen voor een Bungalette betekent dat u duurzaam investeert in een prachtig ontworpen woning met laag energieverbruik. Duurzaam en comfortabel: dat waren belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp van de Bungalette.

De luchtwarmtepomp zorgt voor de verwarming van de woning. dankzij vloerverwarming en -koeling heeft de woning dag en nacht dezelfde temperatuur. En door de goede isolatie blijft het ook zo. In de zomer kan de vloer ook gekoeld worden. de woning is niet aangesloten op het gasnet en de energierekening is gemiddeld genomen laag, De systemen zorgen voor minder stof in huis, waardoor de leefomgeving gezonder is.

BADKAMER
de badkamer is klaar bij oplevering van de woning. Deze beschikt over een douche, wastafel en tweede toilet. meer informatie over het sanitair en de afwerking is bij de makelaar aanwezig.

KEUKEN
Omdat iedereen andere wensen heeft, wordt er geen standaardkeuken geplaatst. u ontvangt een keukencheque t.w.v. € 2.500,–. Samen met keukenspecialist kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Wordt het een design kookeiland, een landelijke woonkeuken of een minimalistisch keukenblok?

BOUWBEDRIJF
Het bouwbedrijf werkt met een klein en efficient team aan projecten die binnen hun doelstelling (mooi, slim en betaalbaar) gerealiseerd kunnen worden. Hun aanbod is daarom niet groot en lokaal: zij richten zich voornamelijk op de Zuid-Hollandse eilanden, de Hoeksche Waard, Voor-Putten en Zeeland. Inmiddels zijn er mooie projecten gerealiseerd in Dirksland, Zonnemaire, Goudswaard, Oostvoorne, Achthuizen en Oudenhoorn.

ARCHITECT
We hebben gekozen voor een ambitieus architectenbureau met nieuwe en verfrissende ideeen. Het bedrijf werkt me een team van enthousiaste professionals aan opdrachten op alle schaalniveaus. Van interieuropdrachten tot stedenbouwkundig werk, met een grote diversiteit in omvang en complexiteit. Altijd wordt gezocht naar een unieke oplossing. in het ontwerpproces wordt gezocht naar het maximaal haalbare ten aanzien van functionaliteit, ruimtelijkheid en architectuur. Ontwerpen die naadloos passen in de situatie, heldere plattegronden en een aansprekende detaillering. De kracht is het vermogen om binnen de gegeven budgetten een zo hoog mogelijke kwaliteit te realiseren.

Alleen de kavel kopen en uw eigen droomhuis bouwen kan ook!
Kijk voor meer informatie hierover op onze aparte aanmelding op funda en onze site of vraag de brochure aan!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 525.000 k.k.
Woonoppervlakte 100 m2
Perceeloppervlakte 1465 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 525.000 k.k.
Woonoppervlakte 100 m2
Perceeloppervlakte 1465 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Video's

360° foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek