Slingerbos 3, BROUWERSHAVEN

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (43)

Omschrijving

WONEN OP EEN DROOMPLEK!

EEN PRACHTIG STUKJE BROUWERSHAVEN!
Het Zeeuwse Brouwershaven noemen we met recht de oudste en mooiste stad aan de Grevelingen.
De geschiedenis van Brouwershaven is er een van verbondenheid met het water. dat levert ons ook de “Zeeuwse Zaligheden”, zoals mosselen en oesters.
De prachtige authentieke binnenstad is er een vol verhalen, monumenten en bezienswaardigheden.
daarnaast is “Brouw”, zoals het in de volksmond genoemd wordt, ook een zeer populaire bestemming bij watersporters, in de zomer ligt de jachthaven steevast vol. Passanten kunnen tot aan de Markt varen om boodschappen te doen en/of te genieten op een terrasje met uitzicht op de bootjes.

ALSOF U ALTIJD OP VAKANTIE BENT!
Via een langzaamverkeersroute bereikt u de kavel. De kavel wordt enerzijds omsloten door water, anderzijds door groen met wandelpaden langs en over de oude vesting. Verder liggen de kleine molen “Windlust”, de toegang naar de jachthaven, het hertenkamp en het tenniscomplex praktisch in de achtertuin.
De ruimte en de rust zijn weldadig, maar de levendigheid en gezelligheid zijn altijd op loopafstand.
Zo moet het zijn.

WONEN MET DE MOLEN “WINDLUST”IN JE ‘ACHTERTUIN’.
Met de kleine molen “Windlust” wordt nog af en toe gemalen.
De molen werd gebouwd in 1935 in schaal 1:30 als demonstratiemodel van de Brouwse molenmaker Van den Hamer. Tijdens de oorlog wekte hij er stroom mee op, om naar de radio te kunnen luisteren.

EEN PAAR UITGANGSPUNTEN:
Het is mogelijk hier om uw eigen woondroom te realiseren. U kunt op de kavel zelf uw woning laten bouwen. Uiteraard is niet alles mogelijk, maar bent u gebonden aan de regels en voorwaarden die gesteld worden door de gemeente. Zo mag u hier bijvoorbeeld een woning van maximaal 750 m3 bouwen.
– Bouwhoogte: 7 meter
– Goothoogte: 3 meter
– Bouwvlak: 125 m2
– Max. inhoud: 750 m3

Kant en klaar kan ook!
Kijk voor meer informatie hierover op onze aparte aanmelding op funda en onze site of vraag de brochure aan!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 289.000 k.k.
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 289.000 k.k.

Foto's

Video's

360° foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek