Stad en Landschap 16, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

€ 245.000 k.k. Bekijk alle foto's (27)

Omschrijving

Ideale gezinswoning! Ruime tussenwoning met 4 slaapkamers, een voor- en een achtertuin waarvan de ligging van de achtertuin op het zuidwesten is. Achterin de tuin is een stenen berging en er is een achterom. Uniek aan de woning is de separate garage die erbij hoort. De woning staat op een perceel van 141 m2 eigen grond en staat in een prettige, kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van scholen, winkels, bushalte en park. Alle overige voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond:
Hal met meterkast, vaste trap naar de 1ste verdieping met kast en toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer is licht, zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een raamwerk. Keuken in rechte opstelling. Zowel vanuit woonkamer als de keuken kunt u naar de zonnige achtertuin.
Twee jaar geleden zijn de kozijnen aan de achterzijde op de begane grond gerenoveerd en de ramen op de begane grond zijn voorzien van dubbelglas.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Twee kamers liggen aan de achterzijde en een kamer aan de voorzijde. De badkamer heeft en douche en de wastafel met meubel. De slaapkamers zijn deels v.v. een laminaat vloer. Bijna alle raamwerken zijn v.v. dubbele beglazing.

2e Verdieping:
Voorzolder met toegang tot de slaapkamer, de berging en de wasruimte. De wasruimte is v.v. de opstelplaats van de wasmachine en de CV ketel. Toegang tot de 4e slaapkamer v.v. laminaatvloer. Deze ruimte heeft een dakkapel v.v. dubbele beglazing. Daarnaast bergruimte.

Tuin:
De voortuin is geheel bestraat en v.v. plantenbakken. De achtertuin is gedeeltelijk bestraat en gedeeltelijk v.v. vaste beplanting. Achterin de tuin staat een stenen berging. Naast de berging kunt u naar het looppad achter de woningen. Separate garage bevindt zich op zeer korte loopafstand van de woning aan een (garage)plein.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte circa 101 m2
– Voorzien van zowel (fietsen)berging als separate garage
– Zonnige achtertuin met zonnescherm
– De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
– 4 slaapkamers
– Verwarming middels CV uit 2017

Kolpa van der Hoek Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 245.000 k.k.
Woonoppervlakte 101 m2
Perceeloppervlakte 181 m2
Aantal kamers 5 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 245.000 k.k.
Woonoppervlakte 101 m2
Perceeloppervlakte 181 m2
Aantal kamers 5 kamers

Foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
PlattegrondDownloaden
PlattegrondDownloaden
PlattegrondDownloaden
PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek