Statenweg 44 a, ROTTERDAM

Koopsom € 299.000 k.k. Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

In het geliefde Rotterdam Blijdorp ligt deze (hoek)begane grond woning met buitenruimte en volledig te gebruiken souterrain.

De woning ligt zeer centraal t.o.v. het openbaar vervoer; de Randstad Rail, Centraal Station en het centrum van Rotterdam. De wijk Blijdorp heeft zelf ook veel te bieden, aan het eind van de straat vindt u diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het Vroesenpark en Diergaarde Blijdorp zijn op loopafstand en er zijn diverse leuke restaurants en cafes in de buurt.

Indeling

Begane grond
Entree, voorportaal (af te sluiten) hal met toegang tot de diverse vertrekken, meterkast en ruimte voor de garderobe.

Compacte keuken voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, gas kookstel en afzuigkap. In de keuken is er onder de trap van de bovenburen een kast gecreeerd.

Badkamer met douchehoek, toilet en wastafel.

Heerlijke lichte woonkamer met veel raampartijen door de hoekligging en leuk uitzicht over de groenstrook voor de deur.

Op de begane grond is tevens een slaapkamer met ruimte voor de wasmachine en droger en toegang tot de buitenruimte aan de achterzijde.

Souterrain (ca. 41 m2):
Twee fijne slaapkamers en ruime hal met opbergmogelijkheden. De grote slaapkamer is voorzien van een ruime kastenwand.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 117 m2;
– Inhoud ca. 377 m3;
– VvE is actief, bijdrage van € 81,19 per maand;
– Bouwjaar 1938;
– Verwarming en warm water middels HR CV-ketel (2012);
– Voorzien van kunststofkozijn en dubbele beglazing.

Oplevering: in overleg.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 299.000 k.k.
Woonoppervlakte 117 m2
Aantal kamers 4 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 299.000 k.k.
Woonoppervlakte 117 m2
Aantal kamers 4 kamers

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek