Stationsweg 45, OOSTVOORNE

/ huurprijs € 280 p.m. Bekijk alle foto's (46)

Omschrijving

Great Office biedt op flexibele wijze kantoorunits, flexplekken, vergaderruimtes, virtuele kantoren, opslagunits, verkoopruimtes en archiefopslag aan. Dit doen we vooralsnog aan de Stationsweg 45 in het prachtige Oostvoorne, maar hopen binnenkort meer locaties in gebruik te nemen.

Wil jij flexibel huren? Wil je werken in een voormalig bank pand? Wil je wat uitstralen en op een goede plek je klanten ontvangen?

Zoek dan niet verder en kom eens langs!

Wat is flexibel huren bij Great Office?

Bij Great Office kan je per uur, per dag, per maand en per jaar huren. Dit is van toepassing op al onze huur mogelijkheden (met uitzondering van een virtueel kantoor). Voor zowel de korte als de lange periodes hebben wij voor u een passende oplossing!

Wat is er inbegrepen in de huur bij Great Office?

Huurders krijgen een full-service concept, zonder extra kosten achteraf in de vorm van een voorschot of meerprijs. Neem je een kop koffie, die is inclusief. Wil je op de Wifi, ook inclusief. Gebruik van gas, water en licht….. ook inclusief!

Even alles op een rijtje:
1. Koffie en thee
2. Bemande receptie
3. Gebruik postbus en postfaciliteiten
4. Gebruik Wifi
5. Gas water licht
6. Verzekering (normale premie)
7. 24/7 toegang
8. Parkeren (op basis van beschikbaarheid)

De kantoorunits:
U zoekt per direct een kantoor, als zzp’er of een team met 50 medewerkers? Great Office biedt volledig ingerichte turn key kantoorruimte met hoog serviceniveau, direct te aanvaarden en binnen uw financiële mogelijkheden. Meubilair is eventueel mee te huren. U huurt al een kantoorunit vanaf € 280,- per maand.

Werkplekken:
Ervaar het hebben van een eigen werkplek, in alle rust, zonder vast huurcontract. Great office biedt u een persoonlijke werkplek in een open kantoor inclusief alle faciliteiten en rust die u nodig heeft. U betaalt per werkplek op flexibele basis. U kunt al een werkplek huren vanaf € 3,50 per uur.

Vergaderlocatie/ruimte:
Wilt u vergaderen met uw team, Great Office biedt vergaderruimtes aan voor kleine en grotere groepen, op flexibele basis met alle benodigde faciliteiten om het maximale uit uw dag te halen. U huurt bij ons al een prachtige vergaderruimte vanaf € 20,-

Virtueel kantoor
Een nieuw bedrijf opgericht, maar wil je deze niet op je eigen woonadres hebben of richt je bedrijf zich op klanten in onze omgeving, maar zit het hoofdkantoor ver weg. Dan is het virtueel kantoor iets voor jou. Met een virtueel kantoor kan je het adres gebruiken als statutair vestigingsadres zonder dat je een fysiek kantoor nodig hebt, vervolgens krijg je van ons een postbus voor je post. Ook biedt de receptie aanvullende administratiediensten, zoals scannen en-of doorsturen om uw post af te handelen. U huurt al een virtueel kantoor vanaf € 24,95,- per maand.

Opslag box
Er zijn verschillende opslagboxen beschikbaar gemaakt. Deze boxen staan onder toezicht van camerabewaking en zijn 24/7 bereikbaar. Een opslag box is al te huur vanaf € 110,- per maand.

Verkoopruimte
Een winkel beginnen in het prachtige Oostvoorne? Met onze locatie aan de Stationsweg heb je toegang tot alle centrum bezoekers. Daarnaast zitten wij naast een kapper, opticien en een basisschool waardoor er een goede passanten stroom is. De ruimte is gesitueerd aan de voorkant van het pand en omringt door glas. Bezoekers kunnen naar binnen kijken en er is voldoende ruimte om reclame te maken. De ruimte is te huur vanaf € 997,- per maand.

Training ruimte of zaal verhuur
Onze ruime zaal met eigen entree, toilet en garderobe is een volledige zelfstandige unit waar u in alle rust trainingen, presentaties of bijeenkomsten kan geven. De ruimte is voorzien van een bar en uitgebreide pantry. Meubilair is eventueel te huren. De ruimte is te huur vanaf € 35,-.

Archiefopslag
Verschillende opties en kwaliteitseisen mogelijk. Ook eventuele aanvullende diensten voor het digitaliseren van het archief zijn mogelijk. Archief opslag is al mogelijk vanaf € 1,50 per verhuisdoos (let op een verhuisdoos is groter dan een archiefdoos)

Ligging:
Het bankgebouw is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Oostvoorne maar ook nabij het Mildenburg bos of het uitgestrekte duingebied. Rotterdam is per auto goed bereikbaar via de A15/A20 en vervolgens de N218. De bushalte met lijnen richting Rockanje en Spijkenisse liggen op loopafstand.

Oppervlakte:
Er zijn kantoorruimtes beschikbaar vanaf 8 m² tot 800 m², indelingen op maat mogelijk.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
per uur, per dag, per dagdeel, per maand, per halfjaar, per jaar. Ook vaste huurperiodes zijn mogelijk.

Zekerheidstelling:
Bij sommige huur mogelijkheden vragen wij om een borg storting.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan de Stationsweg 45 te Oostvoorne.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2021-10-26 11:17:51
Status Beschikbaar
Huurprijs € 280 p.m.
Bouwjaar 2013
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 cs
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
0 35, 8, 2, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2021-10-26 11:17:51
Status Beschikbaar
Huurprijs € 280 p.m.
Bouw
Bouwjaar 2013
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 cs
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
Object details
0 35, 8, 2, Array, Array

Foto's

Plattegronden

Documenten

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek