Strevelsweg 700, Rotterdam

€ 99 per vierkante meter per jaar Bekijk alle foto's (17)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een kantoorruimte van ca. 648 m² gelegen op de tweede verdieping van het verzamelgebouw “Zuid” te Rotterdam-Zuid.
Dit bijzondere gebouw uit 1960 is gebouwd door architect Maaskant die o.a. het Groothandelsgebouw heeft ontworpen.
In de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig zoals winkelcentrum Zuidplein met meer dan 140 winkels, uitstekend openbaar vervoer en leuke horeca.

Ligging:
Het Verzamelgebouw Zuid ligt tegenover het winkelcentrum Zuidplein met al haar voorzieningen, zoals openbaar vervoer. Het voor het gebouw gesitueerde parkeerterrein biedt voldoende mogelijkheden tot (betaald) parkeren. De bereikbaarheid per auto is goed. Via de Vaanweg directe aansluiting op snelwegen A15 en A29. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer dit vanwege het metrostation “Zuidplein”. Hier is tevens het busstation aanwezig.

Oppervlakte:
Ca. 648 m² kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping.

Huurprijs:
€ 99,- per m² per jaar.

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Huurtermijn:
5 jaar met telkenmale 5 jaarlijkse verlenging.

Voorzieningen
De kantoorruimte zal in huidige staat worden opgeleverd inclusief:
– Vloerbedekking
– Diverse scheidingswanden;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Dames en herentoilet;
– Radiatoren;
– Pantry;

Aanvaarding:
Per direct.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg, tevens zijn er in overleg enkele parkeerplaatsen bij het gehuurde beschikbaar.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Strevelsweg 700 te Rotterdam

De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:

Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 99 per vierkante meter per jaar
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 99 per vierkante meter per jaar
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek