Struytse Hoeck 1, Hellevoetsluis

€ 290 per maand Bekijk alle foto's (41)

Omschrijving

LAATSTE KANTOORUNITS TE HUUR: 180, 105, 65 of 40 m2

In het bedrijfsverzamelgebouw aan de Struytse Hoeck 1 hebben we momenteel beschikbaar;

– Begane grond

Kantoor/winkelruimte van circa 180 m2 voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en complete keuken.

– 1ste etage 105 of 65 en 40 m2 – = verhuurd

Kantoorruimte van 105 m2 met de mogelijkheid deze te splitsen in separate ruimtes van 65 en 40 m2.
De centraal gelegen locatie is goed bereikbaar, gasten parkeren kort achter het pand en een busverbinding bevindt zich voor de deur. Zoals u van een (winkel) centrum locatie mag verwachten zijn alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar. De entree is voorzien van een intercomsysteem, het pand is elektronisch beveiligd en voorzien van video bewaking. De gezamenlijke glasvezelverbinding en klimaatbeheersing maken het prettige leef en werk klimaat af.

Nadat u zich heeft aanmeld via de intercom betreedt u het pand middels de ruime entree. Vanuit de ontvangsthal heeft u via een glazen pui direct toegang tot de beschikbare ruimte van circa 180m2 op de begane grond. In deze ruimte wordt u ontvangen aan de balie met meerdere werkplekken met daarnaast een separate spreekkamer. Verderop in de ruimte treft u een open kantoortuin met vaste kasten, een klein archief en directie of aparte werkruimte aan.

Vanuit de garderobe komt u in de toiletgroep met twee aparte toiletruimtes. Tevens is er een volledig uitgeruste keuken aanwezig. Deze ruimte leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een zakelijke dienstverlener, accountant of assuradeur maar door de centrum bestemming is er veel meer mogelijk zoals detailhandel of zelfs (lichte) horeca. De gemeente kan hierover bij twijfel uitsluitsel geven. Nieuw gestoffeerd en fris geschilderd kan dit per direct opgeleverd worden.

Zoekt u het hogerop op de 1ste etage dan is deze bereikbaar via de lift of de trap. In de algemene ruimte bevindt zich een gedeelde keuken en toiletgroepen. In de linker vleugel treft u een lichte ruimte van totaal 105 m2 met een separate directie of vergaderkamer. Desgewenst kan deze ruimte gesplitst worden in 40 en 65 m2. Beide ruimtes kunnen separaat aangeboden worden. Deze ruimte leent zich prima voor alle voorkomende kantoor werkzaamheden, een webshop, zzp-er of bijvoorbeeld een consultant. Door de centrum bestemming is er veel meer mogelijk maar ook hier geldt dat de gemeente hierover uitsluitsel moet geven. Voor oplevering wordt er nog nieuw gestoffeerd en fris geschilderd.

Komend jaar zal er een transitie van het winkelcentrum plaatsvinden. Gemeente en winkeliers staan aan de vooravond van een miljoenen investering om het volledige centrum gebied weer de uitstraling te geven die het vandaag aan de dag verdient en nodig heeft. Winkelgevels worden opgeknapt en al het straatwerk en straatmeubilair wordt vervangen. Rondom het bedrijfsverzamelgebouw zal nog voor het einde van het jaar een boulevard verrijzen door een forse verbreding van, en aanpassing van de gevelpartij in, het “banketstraatje”. Na deze aanpassing zal de algemene ruimte rond het pand nog aantrekkelijker en voetgangersvriendelijker worden.
Er wordt een marktconforme huur gevraagd in lijn met andere kantoor locaties in de regio maar aanmerkelijk lager dan van omliggende winkel locaties.

Wilt u uw bedrijf vestigen op de hotspot in de regio? Neem dan contact met ons op!

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 290 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 290 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek