Struytse Hoeck 43, Hellevoetsluis

Verkocht Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

Voor verkoop is beschikbaar een beleggingsobject gelegen op een goede locatie in het drukbezochte winkelcentrum "De Struytse Hoeck" te Hellevoetsluis. De winkelruimte is gelegen in het deel van het winkelcentrum welke in 2021 volledig is gerevitaliseerd tegenover de Delifrance. Binnen het huidige bestemmingsplan zijn er diverse mogelijkheden om een invulling te geven aan deze winkelruimte van ca. 100 m² b.v.o. groot. Het winkelcentrum "De Struytse Hoeck” is het winkelcentrum van Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee telt in totaal meer dan 130 verschillende winkels, horeca- en dienstverlenende bedrijven ook grote publiekstrekkers zoals Albert Heijn, Jumbo en Hema zijn aanwezig evenals een aantal streekgebonden kleinere en middelgrote winkels zodat een heel gevarieerd aanbod is ontstaan.

Ligging:
De winkelruimte is gelegen in het winkelcentrum "De Struytse Hoeck".

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen.

Auto:
De winkelruimte is goed bereikbaar via de N494 en N218 welke een directe aansluiting heeft op de A15.

Openbaar vervoer:
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen, er zijn diverse bushaltes in de directe nabijheid van het winkelcentrum.

Parkeren:
GRATIS parkeergelegenheid, een deel van de parkeerplaatsen is zelfs overdekt in de ondergelegen parkeergarage met totaal 1.700 parkeerplaatsen.

Oppervlakte:
Het totale oppervlak bedraagt ca. 100m² b.v.o.

Actuele huur:
Op nader verzoek bij de makelaar op te vragen.

Wijze van oplevering:
In verhuurde staat.

Vraagprijs:
€ 274.500,- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg.

VVE bijdrage:
De eigenaarsbijdrage bedraagt €2.127 per jaar.

Energielabel:
Het object heeft een energielabel A+ welke geldig is tot 16-11-2032

Bestemming:
– detailhandel;
– horeca;
– maatschappelijke voorzieningen;
– zakelijke en/of overige dienstverlening;
– kantoren.

Voorbehoud:
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de winkelruimte, gelegen aan Struytse Hoeck 43 te Hellevoetsluis. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verkoop oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de eigenaar. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-06-26 09:51:51
Status Verkocht
Bouwjaar 1980
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2032-11-16
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3224 Ha
Ligging Winkelgebied Stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Woonoppervlakte 100, 100, B1
1 100, Winkelruimte
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-06-26 09:51:51
Status Verkocht
Bouw
Bouwjaar 1980
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2032-11-16
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3224 Ha
Ligging Winkelgebied Stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Object details
Woonoppervlakte 100, 100, B1
1 100, Winkelruimte

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek