Strypsedijk 50, Tinte

Prijs Notk € 1 K.k. / Prijs Notk € 1 Bekijk alle foto's (23)

Omschrijving

Op het eiland Voorne-Putten staat, net buiten de dorpskern van Tinte aan de Strypsedijk, deze mooie kerk gebouwd in 1908. Dit gemeentelijk monument is circa 183 m² groot en staat op een perceel eigen grond van 1.015 m². In de kerk zijn diverse authentieke symbolische elementen aanwezig, zoals de glas-in-loodramen.

Het object heeft een maatschappelijke bestemming en kan binnen die bestemming voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt. Dus heeft u een bedrijf, stichting, vereniging of een goed idee waarmee u een maatschappelijke bijdrage levert? Dan komen wij graag met u in contact.

Kadastraal:
Gemeente Westvoorne, sectie C, nummer 1669, groot 1.015 m²

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 183 m² VVO.

Prijs:
Nader overeen te komen.

Bestemming:
De gronden kunnen worden gebruikt voor maatschappelijke voorzieningen waarbij bewoning door cliënten in verband met hulp en zorgverlening wel is toegestaan.

Locatie en bereikbaarheid
De kerk is centraal gelegen, dichtbij de N57 vanwaar u zo richting Zeeland rijdt of via de A15 naar Rotterdam.

Parkeren:
Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen aanwezig, tevens is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de omgeving beschikbaar.

Wijze van oplevering:
Het object wordt in de huidige staat "as is" verkocht en opgeleverd.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel:
Omdat het object een gemeentelijk monument betreft is dit vrijgesteld van labelplicht.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de kerk, gelegen aan Strypsedijk 50 te Tinte.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-09-22 12:17:38
Status Beschikbaar
Prijs notk € 1
Prijs notk € 1 k.k.
Bouwjaar 1908
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Tinte
Postcode 3234 Ks
Ligging Landelijk Gebied
Woonoppervlakte 183, Religieuze Instelling
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-09-22 12:17:38
Status Beschikbaar
Prijs notk € 1
Prijs notk € 1 k.k.
Bouw
Bouwjaar 1908
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Tinte
Postcode 3234 Ks
Ligging Landelijk Gebied
Object details
Woonoppervlakte 183, Religieuze Instelling

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek