Sureweg 4-6, Europoort Rotterdam

Verkocht Bekijk alle foto's (24)

Omschrijving

Voor verkoop bieden wij aan een kantorencomplex van ca. 4.022 m² VVO groot bestaande uit 5 bouwlagen gelegen op een unieke locatie in de Beneluxhaven aan de Sureweg 4-6 te Europoort Rotterdam. Het object beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het complex leent zich mogelijk goed voor herontwikkeling waar tevens een conceptplan voor is opgesteld.

Interesse?
Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met ons kantoor via 010-4226144 waarna u toegang wordt verleend tot de dataroom.

Ligging:
Het object is direct aan het water gelegen in de Beneluxhaven van Rotterdam Europoort. De Benelux haven is een haven in het westen van het Europoort-gebied in Rotterdam, aan het begin van het Calandkanaal. De haven heeft een belangrijke functies: hier vestigt zich o.a. de terminal voor veerdiensten naar Groot-Brittannië. Verder vormt de Europoort samen met de Botlek een van de omvangrijkste petrochemische-industriegebieden van de wereld. Het Object is gelegen direct aan het water, tegenover de vertrek en aankomstplaats voor de Rotterdam – Hull lijn van P&O en Stena Line.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar, het complex is gelegen naast de snelweg A15 ( Europoort-Rotterdam- Gorinchem). Tevens heeft de snelweg A15 een aansluiting op de A4 richting Den haag en Amsterdam en de A16 richting Moerdijk en Antwerpen.

Parkeren:
Voldoende eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 4.022 m² VVO verdeeld over vijf bouwlagen.

Bouwjaar:
1966

Wijze van oplevering:
Het object wordt in de huidige staat "as is" vrij van huur en gebruik verkocht en opgeleverd.

Vraagprijs:
€ 1.650.000,– k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Europoort en Landtong", Artikel 8 – Bedrijf.

Energielabel:
Het object beschikt over een energielabel D welke geldig is tot 22 juni 2031.

Kadastraal:
Gemeente Rotterdam
Sectie AL
Nummer 274
Groot 3.396 m²

Het eigendom is belast met erfpacht. Het betreft erfpacht waarvan het tijdvak loopt tot 30-06-2062 met een jaarlijkse canon ter grootte van EUR 28.866,-.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de kantoorruimte, gelegen aan Sureweg 4-6 te Europoort Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-02-21 16:32:15
Status Verkocht
Bouwjaar 1966
Bouwperiode Vanaf 1960 Tm 1970
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2031-06-22
Plaats Europoort Rotterdam
Postcode 3198 Ln
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark
0 4022, 4022, 3, Array, Array
1 Bedrijfsruimte
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-02-21 16:32:15
Status Verkocht
Bouw
Bouwjaar 1966
Bouwperiode Vanaf 1960 Tm 1970
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2031-06-22
Locatie
Plaats Europoort Rotterdam
Postcode 3198 Ln
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark
Object details
0 4022, 4022, 3, Array, Array
1 Bedrijfsruimte

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek