Turfkade 6, Brielle

€ 2.500 per maand Bekijk alle foto's (10)

Omschrijving

Op zoek naar een geschikt pand voor uw onderneming? Dan is dit centraal gelegen karakteristieke bedrijfs- winkelpand (ca. 130 m2) op mooie A-locatie aan de Turfkade in het centrum van Brielle met wekelijks de weekmarkt voor de deur, ongetwijfeld een bezoekje waard. De multifunctionele bedrijfs- of winkelruimte aan de straatzijde kan voor vele doeleinden in gebruik genomen worden. De ruimte is ruim van opzet en naar eigen wens in te delen. Dit zijn slechts enkele kenmerken van deze veelzijdige ruimte, voor een compleet beeld raden wij u zeker aan eens te komen kijken.
De winkelruimte ligt in een zeer gemoedelijke, authentieke gezellige winkelstraat in het centrum van Brielle. De ruimte bestaat uit een royaal vloeroppervlak op de begane grond met een ingang aan de voorzijde. In het pand is een aparte ruimte met een wastafel en een toilet. Openbaar parkeren voor de deur aan de Turfkade en alle voorzieningen en andere winkels zijn binnen handbereik.

Brielle is een van de populairste vestingsteden van Nederland. De vesting van Brielle, “het centrum”, wordt gekenmerkt door winkels met een wisselende functie: veelal wat kleinere winkels, maar ook grotere ketens zoals bijvoorbeeld de Hema. Verder zijn er veel horecagelegenheden, restaurants en terrassen aan de haven in de directe omgeving en daardoor is Brielle ook interessant voor toeristen. Het inwoners aantal van de gemeente Brielle is 16.653.

Bereikbaarheid:
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

INDELING:

Begane grond:
Het gehele pand heeft een lengte van ca. 18 meter en een breedte varierend van 4.40 m aan de voorzijde en 7.45 m aan de achterzijde. Vanuit de winkelstraat (Turfkade) is aan de voorzijde een deur met toegang tot het pand met daarnaast de meterkast. Vervolgens een ruimte van ca. 18 meter diep met een plafondhoogte van ca. 2.80 m.
De huidige winkelruimte biedt u met zijn oppervlakte van totaal ca. 130 m2 diverse unieke mogelijkheden.
Bijzonderheden:
* Oppervlakte perceel grond: ca. 150 m2
* Multifunctioneel in te delen
* Eventuele mogelijkheden; winkel, kantoor, hobbyruimte…

Voorzieningen:
Bedrijfsruimte:
– Betonvloer, vloerbelasting ca. 2.000 kg/m2;
– Verwarming door middel van cv ketel;
– Energieaansluiting in de meterkast
– Betegeld toilet

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand, exclusief BTW, gas, water en licht.

Kadastrale aanduiding
Gemeente : Brielle;
Sectie : B
Nummer : 4428 (gedeeltelijk).

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten:
Servicekosten, nader te bepalen.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief evt. servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand .

Datum van oplevering:
Per direct

Wijze van oplevering:
In huidige staat.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de makelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatieverstrekking mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 2.500 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 2.500 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Plattegronden

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek