Van der Hilstdwarsstraat 32, Rotterdam

Vraagprijs € 550.000 k.k. Bekijk alle foto's (16)

Omschrijving

Herontwikkellocatie !

Voor verkoop bieden wij een mogelijke herontwikkellocatie aan, momenteel deels verhuurd aan diverse gebruikers. Op het terrein bevindt zich momenteel een opslagloods welke verdeeld is in 8 delen ten behoeve van opslag/stalling. Er is door huidige eigenaar een concept plan opgemaakt welke middels dataroom is in te zien.

De bestemming betreft gemengde bebouwing I waarbij woningen zowel op de begane grond als op de verdiepingen zijn toegestaan. Het geheel is reeds omringd door wonen en gelegen op de hoek van de Geuzenstraat en Van der Hilstdwarsstraat nabij de Aelbrechtskade. Het terrein is te bereiken middels een opening van ca. 3 m breed tussen de reeds aanwezige wooncomplexen.

Bestemmingsregeling:
Bestemmingsplan "Middelland / Het Nieuwe Westen "
Artikel 6 – Gemengde bebouwing I, II, III, IV, V en VI
1. De gronden, aangewezen voor gemengde bebouwing I , zijn bestemd voor:
a. bouwwerken waarin zijn toegestaan,
– winkels, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met een b.v.o. van maximaal 500 m per
kantoorvestiging en bedrijven als bedoeld in lid 8 van dit artikel, uitsluitend op de begane grond,
– woningen zowel op de begane grond als op de verdiepingen, met de daarbij behorende berg -en stallingsruimten, ondergrondse parkeervoorzieningen, tuinen, ontsluitingswegen en -paden;
b. de bestemming archeologisch waardevol gebied A, B, C en D, voor zover deze gronden op de
plankaart mede als zodanig zijn aangewezen.

Kadastrale gegevens:
Het object is kadastraal bekend als:
Gemeente DELFSHAVEN
Sectie F
Nummer 2576
Grootte 467 m2

Publiekrechtelijke beperking Melding, bevel, beschikking of vordering Wet bodembescherming
Betrokken gemeente Rotterdam
Afkomstig uit stuk 15942
Ingeschreven op 29-07-2010

Opstalrecht Nutsvoorzieningen:
Afkomstig uit stuk Hyp4 19378/10 Rotterdam
Ingeschreven op 17-09-1999
Naam gerechtigde P. Van Der Kooij & Zonen

Huurstroom:
De totale huurstroom en de huurovereenkomsten zijn op te vragen via de verkopend makelaar.

Interesse?
Indien u interesse heeft in dit beleggingsobject kunnen wij u toegang verschaffen tot onze dataroom. U kunt hiervoor met ons telefonisch contact opnemen of een e-mail bericht sturen.

Vraagprijs:
€ 550.000,- k.k.

Aanvaarding:
Per direct.

Wijze van oplevering:
Het object wordt "as is where is" verkocht en opgeleverd.

De architect heeft in opdracht van de verkoper een concept plan getekend voor de mogelijke herontwikkeling van de locatie. Dit betreft slechts een impressie waar nog geen goedkeuring voor is verleend, koper is vrij een plan naar eigen inzicht te ontwerpen en deze ter goedkeuring bij de gemeente Rotterdam voor te leggen. Het concept plan is toegevoegd aan de dataroom, hier kunnen geen rechten en/of plichten aan worden ontleend.

Biedingsprocedure:
Wanneer partijen na het bestuderen van de informatie uit de dataroom geïnteresseerd zijn om het geheel te kopen dan nodigen wij partijen graag uit om voor vrijdag 19 november 2021 12:00 uur hun bieding in te dienen via: bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Recht van gunning:
De verkoper behoudt zich altijd het ‘recht van gunning’ voor. Dat betekent dat hij of zij mag bepalen of de combinatie van prijs en voorwaarden voldoende is om aan een bepaalde bieder te verkopen. Verkoper is dus niet verplicht aan de hoogste bieder te verkopen, maar kan kiezen voor een lager bod met betere voorwaarden. Er kan zelfs worden besloten niet te gunnen (niet te verkopen).

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Van der Hilstdwarsstraat 32 te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2021-11-30 16:09:56
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Bouwjaar 1922
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Rotterdam
Postcode 3023 pp
Ligging In woonwijk
0 467, Woonruimte
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2021-11-30 16:09:56
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar 1922
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3023 pp
Ligging In woonwijk
Object details
0 467, Woonruimte

Foto's

Documenten

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek