Van Foreestweg 22, DELFT

huurprijs € 1.450 p.m. Bekijk alle foto's (12)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een winkelruimte van ca. 78 m² gelegen aan de Van Foreestweg 22 te Delft.
Deze winkelruimte gelegen nabij het centrum van Delft is gelegen op de hoek en heeft daardoor een ideale zichtlocatie. Verder is de ruimte onder andere voorzien van een kelder van ca. 35 m², een pantry en toiletgroep en wordt in de huidige staat opgeleverd.

Bereikbaarheid:
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg A13 bent u binnen enkele minuten op de locatie.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg.

Oppervlakte:
ca. 90 m² winkelruimte gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering:
De winkelruimte zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Huurprijs:
€ 1.450,- per maand, exclusief btw en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– wonen en aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
– detailhandel;
– dienstverlening;
– maatschappelijke voorzieningen;
– bijbehorende voorzieningen.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
5+5 jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Van Foreestweg 22 te Delft.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der hoek Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2021-11-29 09:17:18
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.450 p.m.
Bouwjaar 1958
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Delft
Postcode 2614 cj
Ligging Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
0 78, 78
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2021-11-29 09:17:18
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.450 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1958
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Delft
Postcode 2614 cj
Ligging Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
Object details
0 78, 78

Foto's

Plattegronden

Documenten

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek