Weena 750, Rotterdam

€ 1 Bekijk alle foto's (9)

Omschrijving

Betreft:
Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor op deze perfecte locatie, in de directe nabijheid van het Centraal Station. Deze kantoorruimtes voldoen volledig aan de huidige eisen van nu; keurig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Op deze locatie is het een diversiteit van kantoren, winkels, restaurants, musea en hotels.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie goed te bereiken.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Direct naast de locatie bevindt zich Rotterdam Centraal. Het station is een vervoersknooppunt van regionale en internationale betekenis. Het station biedt alle mogelijke openbaarvervoerverbindingen, waaronder de HSL (hogesnelheidslijn).

Oppervlakte:
Er zijn diverse ruimtes beschikbaar vanaf 15 m².Tevens zijn er flexplekken te huur.

Services:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat, te weten:
– nieuwe entree;
– receptie op de begane grond;
– 4 gerenoveerde liften;
– gescheiden dames- en herentoilet;
– gesausde wanden/kolommen;
– te openen ramen;
– hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie;
– systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen met bewegingsdetectie
– tussenmeter per verdieping;
– 1 isra punt per vleugel;
– kabelgoten met elektra, gereed voor data en telefonie.

Huurprijs:
De huurprijzen zijn op aanvraag.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Weena 750 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek