Westhavenkade 39 a, Vlaardingen

€ 1.250 per maand Bekijk alle foto's (14)

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan een kantoorruimte gelegen in een karakteristiek pand aan de Westhavenkade 39a te Vlaardingen. De kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping, beschikt onder andere over individuele kantoorkamers, een keuken en een toiletgroep. De kantoorruimte is gelegen in het stadshart van Vlaardingen, direct aan de Oude Haven.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen in het stadshart van Vlaardingen en middels op- en afrit van Rijksweg A4 goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer.

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid met de auto is goed te noemen, de op- en afrit van de A4 is binnen enkele minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen, zowel de bus als de metro zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak van de kantoorruimtes bedraagt ca. 259 m² inclusief de algemene ruimte.

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
– systeemplafond met verlichting;
– gestuukte wanden;
– radiatoren;
– voldoende stroompunten en databekabeling;
– keuken;
– toiletgroep;
– deels laminaatvloer/deels tapijtvloer.

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoor.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Westhavenkade 39a te Vlaardingen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.250 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.250 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek