Wollefoppenweg 79 b, ZEVENHUIZEN

Vraagprijs € 925.000 k.k. Bekijk alle foto's (18)

Omschrijving

De Wollefoppenweg ligt aan de rand van Rotterdam en Oud Verlaat tegenover de Zevenhuizerplas en is makkelijk te bereiken. Het perceel ligt midden in het groen.
Het perceel ligt kadastraal in Zevenhuizen en Rotterdam, niet ver van de Rotte.

Het perceel van ruim 2000 m² eigen grond is te bereiken via eigen toegang met statig elektrisch hek en is bijna geheel omgeven door een sloot. Op dit moment staan er twee panden met ieder eigen voorzieningen.
Het is daarom voor meerdere doeleinden geschikt zoals dubbele bewoning, atelier en of meditatieruimte.
Beide woningen zijn rietgedekt en liggen verscholen in het groen.
Indeling:
Hal, toilet. De woonkamer en keuken hebben een oppervlakte van ca 100 m² en is voorzien van een gas open haard en marmeren vloer met vloerverwarming. Er is een bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting. Hier is ook de centrale verwarmingsketel. Warande op de zuid west kant.

1e Verdieping:
Overloop met riante vide en lichtkoepel, zeer ruime slaapkamer voorzien van vaste kastenwanden. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken en deze is uitgevoerd met een marmeren afwerking, dubbele wastafel, ligbad, douche, toilet. Er zijn 2 bergkasten en een aparte ruimte voor de zonnebank.
Tweede slaapkamer met badkamer op de bovenste verdieping.

Het 2e vrijstaande huis is ook rietgedekt en heeft een eigen entree, woonkamer en keuken. Douche/toilet. Op de verdieping is een slaapkamer.

Parkeren op eigen terrein voor 10 auto’s.

Het perceel is ook geschikt als bouwgrond voor de realisatie van twee woningen op een perceel van ca 1000 m² per woning.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. Aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 925.000 k.k.
Woonoppervlakte 232 m2
Perceeloppervlakte 2038 m2
Aantal kamers 6 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 925.000 k.k.
Woonoppervlakte 232 m2
Perceeloppervlakte 2038 m2
Aantal kamers 6 kamers

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek