Zenostraat 190, Rotterdam

€ 125 per vierkante meter per jaar Bekijk alle foto's (14)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een multifunctionele winkelruimte/commerciele bedrijfsruimte gelegen aan de Zenostraat 190 te Rotterdam-Lombardijen. In de straat zijn diverse winkels, dienstverleners, horecagelegenheden en voorzieningen gevestigd.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak van de winkelruimte bedraagt ca. 800 m² VVO (unit vanaf 400 m²).
Er is een NEN meetcertificaat aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 125,– per m2 excl. btw per jaar.

Servicekosten:
De servicekosten dienen nader door verhuurder te worden vastgesteld.

Huurtermijn:
5 jaar met telkenmale 5 verlengingsjaren.

Bestemmingsregeling:
Het object is gelegen in het bestemmingsplangebied Lombardijen en heeft de bestemming Gemengd -1. Hierbij is o.a. detailhandel, kantoren, bedrijven (t/m categorie 1), op de begane grond toegestaan.

Bereikbaarheid:
Auto
De Zenostraat is gelegen in de wijk Lombardijen de oprit naar de A15 en A16 (Ring Rotterdam) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. De wijk Lombardijen beschikt op loopafstand over een eigen treinstation en diverse tram- en busverbindingen.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Zenostraat 190 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 125 per vierkante meter per jaar
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 125 per vierkante meter per jaar
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek