Zernikeplaats 190, ROTTERDAM

Verkocht Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

Fijn appartement gelegen in een keurig onderhouden complex met ruim balkon en twee (voorheen drie) slaapkamers. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum “ Het Binnenhof” met een gevarieerd aanbod van winkels en horeca. Eveneens rijdt vanaf hier ook de metro richting Rotterdam centrum. Recreatiegebieden zoals de Zeverhuizenplas en Rottemeren zijn op korte afstand. De woning beschikt over een aparte berging in de onderbouw.

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en afgesloten entree naar de liften. Toegang tot de berging in de onderbouw.

2e Verdieping:
Entree, hal, meterkast en vaste inbouwkasten. Woonkamer resp. 28 m2 met balkon over de volle breedte van de woning. Eenvoudige keuken gelegen aan de galerij zijde. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet met fonteintje. Twee slaapkamers resp. 16 m2 en 10 m2, inpandige berging.

Bijzonderheden:
– Volle eigendom
– Bouwjaar 1974
– Woonoppervlakte ca. 80 m²
– Verwarming en warm water middels blokverwarming
– Bijdrage aan de VvE € 162,69 per maand, daarnaast een voorschot stookkosten en warmwater van ca. € 85,31 per maand.

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen;
– zelfbewoningsplicht
– verkoper geen bewoner geweest
– er is een projectnotaris aangesteld in verband met volmachten
– toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest
– ouderdomsclausule, bovendien dient het te worden gemoderniseerd
– woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 189.000 k.k.
Woonoppervlakte 80 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 189.000 k.k.
Woonoppervlakte 80 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek