Zuidpassage 11, SPIJKENISSE

huurprijs € 4.250 p.m. Bekijk alle foto's (11)

Omschrijving

Representatieve winkelruimte van ca. 340 m². Deze winkelruimte is voorheen in gebruik geweest door New Yorker en eventueel uit te breiden met 122,5m² en wordt geheel casco opgeleverd. De glas pui is voorzien van een dubbele hoge deur (ca.280cm) en heeft een frontbreedte van ca. 14 meter. De Zuidpassage wordt momenteel opnieuw ingericht en is de corridor tussen de parkeergarage centrum ( De Stoep) en winkelcentrum “de Kopspijker”. Tegenover deze winkel wordt de nieuw te openen winkel van Rataplan begin augustus geopend met een oppervlakte van ca. 2.300 m².

In de Zuidpassage zijn naast Rataplan een aantal gerenommeerde winkels gevestigd, zoals; Restaurant Amani, Tasty, Brocante “Ouwe Koeien”, Vadeko Kreatief, Reymen Store, Alyasmeen Supermarkt.

Locatie:
Het winkelpand is zeer goed bereikbaar en centraal gelegen op het Stadsplein, in winkelstraat de Zuidpassage (de corridor) naar ‘De Kopspijker”. Het Stadsplein ligt te midden van diverse woon-winkelcomplexen met op 2 minuten loopafstand de supermarkt van Dirck III. In de directe omgeving worden momenteel diverse nieuwe wooncomplexen ontwikkeld en is het Stadsplein aan de aanlooproute vanuit de woonwijk “De Elementen” en Haven.

Parkeren:
In het centrum is voldoende parkeergelegenheid(betaald parkeren) middels diverse parkeergarages op enkele minuten loopafstand. U betaalt alleen voor de tijd dat u daadwerkelijk geparkeerd heeft. In de parkeergarage zijn de tarieven € 1,00 per uur en daarmee goedkoper dan op straat parkeren.

Voorzieningen:
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, het betreft echter een casco oplevering. Onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen, komt geheel voor rekening van de huurder.

De winkelruimte is thans voorzien van:
– Glasgevel met dubbele glasdeur(hoogte 3 meter)
– Frontbreedte van ca. 14 meter

Bouwjaar:
2011

Huurprijs:
€ 4.250,- per maand exclusief BTW

Servicekosten:
€ 8,50 per m²/jaar exclusief BTW

Huurperiode:
5 jaar + 5 jaar

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van een automatische overboeking of incasso.

Aanvaarding:
in overleg, mogelijk vanaf 1 augustus 2022.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks per huuringangsdatum conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- alle huishoudens ( 2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidstelling
Bankgarantie of borg ter grootte van een volledige kwartaalverplichting

Oplevering:
In de huidige staat ( casco) na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en de gevraagde zekerheidstelling.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de opdrachtgever. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Zuidpassage 11 te Spijkenisse.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

In collegiale samenwerking met:
De Bedrijfsadviseur BOG
H.R. Broesterhuizen B.A
Krammer 8
3232 HE Brielle
0181 – 470 430
www.debedrijfsadviseurbog.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Per datum
Datum laatste wijziging 2022-08-09 17:29:34
Status Beschikbaar
Huurprijs € 4.250 p.m.
Bouwjaar 2011
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Spijkenisse
Postcode 3201 dg
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
0 340, 340, B1
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Per datum
Datum laatste wijziging 2022-08-09 17:29:34
Status Beschikbaar
Huurprijs € 4.250 p.m.
Bouw
Bouwjaar 2011
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Spijkenisse
Postcode 3201 dg
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Object details
0 340, 340, B1

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek