Zuytland Buiten 0 ong, ZUIDLAND

Koopsom € 180.895 v.o.n. Bekijk alle foto's (14)

Omschrijving

Zuytland Buiten 33 recreatiewoningen in fase 1 en 4, prijzen vanaf € 180.895,– VON

Met de prachtige villa’s die hier gebouwd gaan worden kunt u tot rust komen en genieten van het landschap en haar unieke mogelijkheden. Onze recreatie villa’s, welke toepasselijk naar watervogels zijn vernoemd, zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Deze typen zijn zodanig ontwikkeld dat ze voldoen aan de hoge eisen van een woning en recreatiewoning. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om zowel interieur als uw tuinexterieur volledig te laten verzorgen qua ontwerp en inrichting keuzes.

Het gebied Zuytland Buiten bestaat uit een viertal schiereilanden, waarvan inmiddels een drietal bebouwd en in gebruik zijn. Deze eilanden liggen direct in en aan de Bernisse en heeft, omdat het naast het lieflijke plaatsje Zuidland ligt, de naam Zuytland Buiten gekregen.
Het gehele park Zuytland Buiten ligt in het water en wordt omzoomd door rietkragen en bebossing. Langs de Bernisse zelf liggen diverse kleine strandjes en zijn er veel recreatiemogelijkheden met horeca. Naast genieten van de natuur kunt u verschillende activiteiten, zoals varen, zwemmen, roeien, zeilen, kanoen, vissen, fietsen en wandelen beoefenen.

Situatie en locatie
Zuytland Buiten bestaat uit een viertal eilanden: Bornesse, Westerlecke, Westrick en Wiedele.
Verspreid over deze schiereilanden zijn er al een 105 vrijstaande recreatievilla’s in verschillende types
gebouwd en in gebruik. Met onze ontwikkeling wordt op de eilanden Bornesse en Wiedele nu in een viertal fasen 76 recreatievilla’s gerealiseerd waarbij het plan dan volledig en compleet is.

VERSCHILLEN t.o.v. de bestaande recreatiewoningen:
– Energiezuinig met een EPC van 0,4 in plaats van 1,5 (conform normale woning)
– Goede isolatie
– Volledig elektrisch (geen gas)
– Optie voor zonnepanelen (milieuvriendelijk en besparing op energierekening)

De Kuifduiker:
De recreatie villa’s hebben een landelijke en Hollandse uitstraling. Met name de Kuifduiker met haar bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u kiezen uit een viertal gevelsteen kleuren. Daarnaast word het zadeldak met zwarte dakpannen voorzien (wel of niet met de optie van PV zonnepanelen) en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Kuifduiker is een kleine gezellige familiewoning welke een drietal slaapkamers heeft of zoals u wenst een indeling met twee slaapkamers. De begane grond is ingedeeld met een entree aan de zijkant, entreehal, berging, toilet, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland firma Tieleman en de woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Met de vast trap komt u op de 1e verdieping welke met 3 slaapkamers is ingericht. Verdere indeling geeft een badkamer met dakkapel met douche, toilet alsmede een kleine overloop. Door te kiezen uit onze vele opties kunt u uw villa naar eigen wens en smaak verder invullen. Met name de veranda opties geven een mooie verrijking in volume en leef vierkante meters. Ook een te kiezen hekwerk is een sfeervolle toevoeging.

De Rietzanger:
De Rietzanger fluit duidelijk anders! Ook als recreatie villa heeft het qua ontwerp en karakter een ander beeld dan de vorige types. Naast landelijk heeft het een fijne en intieme uitstraling. Een villa waar je als ouderen samen met je gasten kunt genieten van al hetgeen de omgeving te bieden heeft. Zittend op de overdekte veranda en genietend van uw wijntje bij een ondergaande zon met glinsteringen over het water. De Rietzanger heeft een bakstenen gevel gecombineerd met een gevel betimmering op de lage uitbouw. Met het kleine zadeldak krijgt de woonkamer een hogere en gezellige ruimte. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u ook hier kiezen uit een viertal gevelsteen kleuren met bijbehorende plint. Daarnaast wordt het zadeldak met zwarte dakpannen voorzien (wel of niet met de optie van PV zonnepanelen) en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Rietzanger is een echte recreatievilla om samen met uw vrienden van te genieten. Het heeft daarom standaard een tweetal slaapkamers met elk een eigen badkamer. De begane grond is verder ingedeeld met een entree aan de voorkant, hal, toilet, berging, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland firma Tieleman met een intieme woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke onderhoud vriendelijke tuin. Door te kiezen uit de vele opties voor deze villa kunt u de villa verder van meer luxe verrijken. Met name de veranda opties geven een mooie uitstraling en meer volume en leef vierkante meters.

De Strandloper:
De Strandloper is ook als vogel bijzonder! Zo ook als type recreatievilla want naast dezelfde landelijke en Hollandse uitstraling heeft het ook nog eens veel ruimte zoals een normale vrijstaande woning. Met name de bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u kiezen uit een viertal gevelsteen kleuren. Daarnaast word het zadeldak met overstek van zwarte dakpannen voorzien (wel of niet met de optie van PV zonnepanelen) en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Strandloper is een ruime familiewoning welke de mogelijkheid heeft van een drietal slaapkamers of zoals u standaard wenst een indeling met twee slaapkamers. De begane grond is ingedeeld met een entree aan de voorkant, entreehal, berging en technische ruimte, toilet, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland firma Tieleman en de zeer ruime woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Met de vaste trap vanuit de woonkamer komt u op de 1e verdieping welke met 2 slaapkamers is ingericht of door u als 3 slaapkamers in te richten. Verder heeft u de luxe van een tweetal badkamers met dakkapel, douche, toilet alsmede een kleine overloop. Tevens kunt middels een luik een kleine berging op de op zolder gebruiken. Door te kiezen uit onze vele opties kunt u uw villa naar eigen wens en smaak verder invullen. Met name de veranda opties geven een mooie verrijking en grote volume en leef vierkante meters. Ook een te kiezen hekwerk is een romantische toevoeging.

Ook met het interieur heeft u een drietal ontwerp en inrichting stijlen om uw villa fraai en compleet woon- en verhuur klaar in te richten. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier een drietal tuinontwerpen heeft gemaakt om als optie uw tuin compleet en “zonneklaar” op te leveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

http://www.zuytlandbuiten.nl/#verkoop

Wilt u een woning kopen als belegging? Dit zijn de prijzen exclusief BTW:
fase 1
22 Strandloper € 209.500,00 exclusief BTW
23 Strandloper € 204.000,00 exclusief BTW
24 Strandloper € 226.500,00 exclusief BTW
25 Rietzanger € 229.500,00 exclusief BTW
26 Strandloper € 207.500,00 exclusief BTW
27 Strandloper € 217.000,00 exclusief BTW
28 Strandloper € 263.500,00 exclusief BTW
29 Strandloper € 239.500,00 exclusief BTW
30 Strandloper € 239.500,00 exclusief BTW
31 Strandloper € 239.500,00 exclusief BTW
32 Kuifduiker € 193.000,00 exclusief BTW
33 Strandloper € 229.500,00 exclusief BTW
34 Rietzanger € 214.500,00 exclusief BTW
35 Rietzanger € 221.500,00 exclusief BTW
36 Kuifduiker € 198.000,00 exclusief BTW

fase 4
57 Kuifduiker € 187.000,00 exclusief BTW
58 Kuifduiker € 185.000,00 exclusief BTW
59 Kuifduiker € 183.500,00 exclusief BTW
60 Kuifduiker € 178.000,00 exclusief BTW
61 Rietzanger € 190.500,00 exclusief BTW
62 Rietzanger € 189.500,00 exclusief BTW
63 Rietzanger € 192.000,00 exclusief BTW
64 Kuifduiker € 169.500,00 exclusief BTW
65 Rietzanger € 189.500,00 exclusief BTW
66 Rietzanger € 191.500,00 exclusief BTW
67 Rietzanger € 191.500,00 exclusief BTW
68 Kuifduiker € 168.000,00 exclusief BTW
69 Rietzanger € 196.500,00 exclusief BTW
70 Rietzanger € 192.000,00 exclusief BTW
71 Kuifduiker € 149.500,00 exclusief BTW
72 Kuifduiker € 152.500,00 exclusief BTW
73 Kuifduiker € 156.000,00 exclusief BTW
74 Kuifduiker € 154.000,00 exclusief BTW

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 180.895 v.o.n.
Woonoppervlakte 88 m2
Aantal kamers 4 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 180.895 v.o.n.
Woonoppervlakte 88 m2
Aantal kamers 4 kamers

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek