Zwaerdecroonstraat

Vanaf € 395.000 T/m € 550.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (13)

Omschrijving

Welkom bij het nieuwe paradepaardje van de Zwaerdecroonstraat in Rotterdam. Op huisnummer 6 verrijst dit prachtige nieuwe herenhuis met vijf luxe stadsappartementen die afgewerkt kunnen worden naar eigen smaak.

De sierlijke bogen in de raamkozijnen en stijlvolle steen-afwerkingen knipogen naar vervlogen tijden van het begin van de 20e eeuw. Een indrukwekkend staaltje architectuur dat door zijn robuust ogende buitengevel met licht bruine tinten en sierlijke lijnen in het hekwerk een stoere en tegelijk elegante uitstraling heeft.

Je kunt je hier terugtrekken in een oase van rust en comfort op steenworpafstand van het bruisende stadscentrum.

Eigen stijl
Het statige nieuwbouwpand, ontworpen door NIO Architecten, is opgedeeld in een vijf appartementen met hoogwaardige en duurzame afwerking. De oppervlaktes variëren tussen de 65 m² en 95 m². Terwijl de woningen via de grote glazen puien en raamkozijnen overspoeld worden met natuurlijk licht, zijn de buitenruimtes net zo uitnodigend als het interieur. Alle woningen zijn voorzien van een royale woonkamer en twee slaapkamers.

Aan de afwerking van de vloeren, de keuken, badkamer en toilet kun je zelf invulling geven. U kunt ervoor kiezen de afwerking uit te laten voeren door de verkoper. Dan hoef je alleen te bepalen welke kleurcombinaties je het mooist vindt en wordt de uitvoering door de ontwikkelaar gecoördineerd. Je kunt er ook voor kiezen de afwerking in eigen beheer uit te (laten) voeren.

Met Smart home naar de toekomst
De appartementen worden uitgerust met moderne technologie. Met een geavanceerd domoticasysteem stelt u onder meer het klimaat en de verlichting van uw woning met een druk op de knop naar eigen wens in.

Om het plaatje compleet te maken beschikken de appartementen over A+++ label, omdat ze zijn uitgevoerd met hoogwaardig isolatiemateriaal, zonnepanelen op het dak, warmtepompen en vloerverwarming.

De locatie
De beste restaurants die Rotterdam te bieden heeft, cafés, theaters en musea zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. Binnen 5 minuten bereik je het stadscentrum op de fiets. Dichter bij, op de Nieuwe Binnenweg of op de Heemraadssingel en in Historisch Delfshaven, heb je ruime keuze uit cafés en restaurants met heerlijke terrassen in de zon.

Je kunt lekker wandelen langs de Schie en in het Heemraadspark. Het Museumpark en “Het Park” (waarin de Euromast staat) zijn ook dichtbij. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving.
Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A13 en A20 (deze bereik je met de auto binnen 5 á 6 minuten) en openbaar vervoer (metrostation Coolhaven en tramhalte ‘s-Gravendijkwal).

Bijzonderheden:
– Verwachte oplevering april 2024;
– Afwerking naar persoonlijke smaak te bepalen;
– Woonoppervlaktes van 65 m² tot en met 95 m²;
– Energielabel A+++;
– Gasloos;
– Zonnepanelen op het dak;
– Uitgerust met domoticasysteem;
– Warmtepompen;
– VvE wordt opgericht;
– Gelegen op eigen grond.

Kolpa van der Hoek Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren en heeft inzage in het meetrapport waarbij woonruimte en overige ruimte gesplitst zijn.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering 2024-04-01
Laatstewijziging 2024-01-19 10:59:26
Inhoud vanaf 195 ㎥
Inhoud tot 340 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 65 ㎡
Woonoppervlakte tot 95 ㎡
Postcode 3021 Ws
Plaats Rotterdam
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Oplevering 2024-04-01
Laatstewijziging 2024-01-19 10:59:26
Inhoud vanaf 195 ㎥
Inhoud tot 340 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 65 ㎡
Woonoppervlakte tot 95 ㎡
Adres
Postcode 3021 Ws
Plaats Rotterdam
Status Beschikbaar

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek