Kolpa van der Hoek ziet duidelijk belang in Lafeber Makelaardij: per 14 februari start Kolpa Lafeber Makelaars

Persbericht
Rotterdam, 14 februari 2023

Het succes van de samenwerking binnen Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs wordt verder uitgebreid: Kolpa van der Hoek Makelaars neemt een belang in Lafeber Makelaardij en wordt per 14 februari 2023 toegevoegd aan het Kolpa-netwerk. Het makelaarskantoor gaat verder onder de nieuwe naam: Kolpa Lafeber, maar blijft gevestigd op het vertrouwde adres in Gouda.

Frits Lafeber: “We zien veel voordelen van kruisbestuiving binnen de regio. En de combinatie van regionale kennis én lokale bekendheid is natuurlijk optimaal.”

Kolpa van der Hoek ontstond in 2020 door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (Rotterdam, sinds 1915) en Van der Hoek Makelaars (Voorne-Putten, sinds 1960). In zowel 2022 als in 2023 is het werkgebied uitgebreid met het bekende kantoor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. In 2023 worden ook Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij binnen het netwerk opgenomen.

Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rond Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland en rondom Zuidplas en Gouda.

Kolpa van der Hoek is lid van de NVM en een ‘RICS Regulated Firm’. Met Kolpa van der Hoek Sotheby’s International Realty bestrijken zij succesvol de top van de markt. Landhuizen, villa’s en aansprekende penthouses zijn inmiddels via Sotheby’s verkocht.

Ook op het gebied van zakelijke taxaties en commercieel vastgoed is Kolpa van der Hoek dé regionale specialist met lokale kennis van zaken. Met kennis van waarde.