Kolpa van der Hoek neemt Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars over

Persbericht
Rotterdam, 2 februari 2022

Na de fusie van het Rotterdamse makelaarskantoor met ‘Van der Hoek Makelaars’ uit Voorne-Putten in 2020, is het tijd voor een nieuwe stap. Kolpa van der Hoek Makelaars vergroot haar werkgebied door de overname van de bekende kantoren Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. Hiermee zal Kolpa van der Hoek zijn diensten aan kunnen bieden in niet alleen Rotterdam-Rijnmond en Voorne-Putten maar ook in het Westland en Haaglanden.

Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Makelaars is een combinatie van oorspronkelijk aparte kantoren, jarenlang actief in de gebieden Maasland, Maassluis, Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Delft. Staalduinen Makelaars is ca. 60 jaar geleden opgericht door de gelijknamige eigenaar Joop van Staalduinen, waarna Roest Makelaars het kantoor overnam.

Over Kolpa van der Hoek, een deskundig, persoonlijk en slagvaardig makelaarskantoor. Een bewezen factor in de vastgoedsector, altijd op zoek naar vernieuwing. Door de kracht van ons totale kantoor kunnen we de regio Rijnmond en Voorne-Putten nog beter bedienen op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties. Naast verkoopmakelaars zijn zij ook actief als aankoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur. Met kennis van zaken, kennis van waarde. www.kolpavanderhoek.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*