Van Leeuwen Makelaardij voegt zich bij het Kolpa van der Hoek netwerk: Kolpa van Leeuwen Makelaars start 14 februari 2023

Persbericht
Rotterdam, 14 februari 2023

Het succes van de samenwerking binnen Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs wordt verder uitgebreid: Van Leeuwen Makelaardij wordt per 14 februari 2023 toegevoegd aan het netwerk. Het makelaarskantoor gaat verder onder de nieuwe naam: Kolpa van Leeuwen, maar blijft gevestigd op de vertrouwde adressen in Nieuwerkerk a/d IJssel en Moordrecht.

Ewoud Krens: “Het is geweldig om aan te kunnen sluiten bij het netwerk van Kolpa van der Hoek. Onze lokale kennis is van meerwaarde voor het totale netwerk. En visa versa uiteraard.”

Kolpa van der Hoek ontstond in 2020 door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (Rotterdam, sinds 1915) en Van der Hoek Makelaars (Voorne-Putten, sinds 1960). In zowel 2022 als in 2023 is het werkgebied uitgebreid met het bekende kantoor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. In 2023 worden ook Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij binnen het netwerk opgenomen.

Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rond Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland en rondom Zuidplas en Gouda. Kolpa van der Hoek is lid van de NVM en een ‘RICS Regulated Firm’. Met Kolpa van der Hoek Sotheby’s International Realty bestrijken zij succesvol de top van de markt. Landhuizen, villa’s en aansprekende penthouses zijn inmiddels via Sotheby’s verkocht.

Ook op het gebied van zakelijke taxaties en commercieel vastgoed is Kolpa van der Hoek dé regionale specialist met lokale kennis van zaken. Met kennis van waarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*