Bedrijfshuisvesting

Wij zijn dé regionale specialist voor bedrijfshuisvesting in Rotterdam-Rijnmond.

Bedrijfshuisvesting Rotterdam-Rijnmond

U zoekt advies bij bedrijfshuisvesting in de regio Rotterdam-Rijnmond? Onze afdeling bedrijfshuisvesting helpt u graag verder. Wij kennen ons werkgebied Rotterdam-Rijnmond als de beste. Met 4 vestigingen in de regio zijn wij dé regionale en lokale specialist. Overweegt u uw bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte of belegging te verkopen, verhuren of te taxeren? Neem contact op met onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars en taxateurs. Ook bij aankoop, aanhuur of heronderhandelingen kunnen wij u van dienst zijn.

Kolpa van der Hoek Makelaars is ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

Gratis advies voor bedrijfshuisvesting van onze adviseurs?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug. Of neem contact op met één van onze vestigingen via 010 – 422 6144.

Waarom Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars de perfecte match is:

100+ jaar ervaring
500+ tevreden klanten in 2021
9.4 gemiddelde beoordeling
volledig gecertificeerd

Dé specialist in bedrijfshuisvesting voor de Rotterdamse markt

Met Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars heeft u een ervaren adviseur voor bedrijfshuisvesting in de regio. Omdat wij jarenlang actief zijn in Rotterdam-Rijnmond is de kans groot dat wij al betrokken zijn bij de verkoop, aankoop of taxatie van vergelijkbare bedrijfspanden in uw buurt. Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars hebben lokale marktkennis, een heldere visie op marktwaarde, juridische aspecten maar ook kwesties zoals erfpacht. U maakt gebruik van onze databank met informatie, de marketingafdeling en ons grote netwerk van ondernemers, particuliere beleggers en investeringsfondsen. Tijdens onze samenwerking houden wij nauw contact maar ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse bezigheden. Met deze persoonlijke aanpak zijn wij voor veel van onze opdrachtgevers al jaren vaste adviseur, generatie op generatie. Best bijzonder toch?

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van de volgende type bedrijfspanden in de omgeving van Rotterdam:

  • Bedrijfspanden & loodsen
  • Beleggingspanden
  • Logistiek vastgoed
  • Winkelpanden
  • Kantoorpanden
  • Horecapanden
  • Grondposities
  • Complexmatige vastgoed
  • Verouderd vastgoed
  • Transformatieobjecten

Verkoop of verhuur uw bedrijfspand in 3 heldere stappen:

1. Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Wij stellen een programma van eisen op of noteren alle karaktereigenschappen van het object voor een vrijblijvend, onderbouwd advies. Maak kennis met ons plan van aanpak op maat.

Contact opnemen

bedrijfshuisvesting rotterdam

Sebastiaan Bakker

bedrijfshuisvesting rotterdam

Maarten Troost

2. Marktbenadering

Afhankelijk van uw doel zetten wij onze marketingafdeling en het relatienetwerk van onze bedrijfsmakelaars in. Dit netwerk bestaat uit ondernemers, vastgoedeigenaren, makelaars en projectontwikkelaars. Op onze diverse social mediakanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties.

Contact opnemen

3. Begeleiding en afronding

In samenwerking met u brengen wij de beste transactie tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst. Ook als het even tegenzit.

Contact opnemen

bedrijfshuisvesting rotterdam

Anouk Kuijper

Wat klanten zeggen over Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars

Een funda in business gebruikerVerkoper Nijverheidsweg 14-1810.0

Voor ieder object hebben ze een oplossing. De goede begeleiding maakt de samenwerking erg prettig. We werken al lang met elkaar samen en dat zal nog lang zo blijven.

Google reviewVerhuurder Zenostraat9.0

Al meerdere keren mee samengewerkt en altijd zeer goed bereikbaar, snel en duidelijk antwoord. Zowel met Anouk als Sebastiaan altijd fijn contact.
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat juridisch alles tip top in orde is, en dat gevoel krijg ik zeker bij deze makelaar.

Mevr. Zaaijer-WarnitzVerkoper Metaalweg9.8

Echt een top makelaar, Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars, ik kan het iedereen aanbevelen die iets gaat verkopen of verhuren. Echte toppers!