Bedrijfsruimte huren of kopen?

Een bedrijfspand kopen of huren vraagt om specialistische kennis van vastgoed en de lokale markt. Ons team bestaat uit gespecialiseerde makelaars met ervaring in logistiek vastgoed, bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes. Maar ook maatschappelijk vastgoed en beleggingen. Als regionale speler kennen wij ons werkgebied Rotterdam-Rijnmond en Voorne-Putten als geen ander. Dit geldt ook voor aanbod dat niet op internet staat of nog op de markt moet komen. Wij maken voor u het verschil bij het vinden van het juiste object, passend bij uw wensen, tegen de beste voorwaarden.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de toekomst van uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u advies van onze bedrijfsmakelaars?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Onze werkwijze

Van zoeken
tot aankopen
Sterk netwerk
Lokale en
regionale kennis
Proactief en
betrokken

Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis van uw wensen stellen wij een programma van eisen op waar uw nieuwe huisvesting aan moet voldoen. Maak daarbij kennis met ons plan van aanpak op maat.

Sebastiaan Bakker

Maarten Troost

Zoeken als specialisme

Door de jaren heen hebben wij een relatienetwerk opgebouwd welke bestaat uit een groot aantal zakelijke relaties in de regio. Dit netwerk van vastgoedeigenaren, makelaars en projectontwikkelaars zetten wij in om het beste object voor uw onderneming te vinden. Wij organiseren bezichtigingen om deze objecten samen met u te beoordelen.

Begeleiding en afronding

Wij brengen in samenwerking met u de beste huur of kooptransactie tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, onderhandelen de beste prijs, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst.

Anouk Kuijper