Bedrijfsruimte huren of kopen?

Een bedrijfspand kopen of huren vraagt om specialistische kennis van vastgoed en de lokale markt. Ons team bestaat uit gespecialiseerde bedrijfsmakelaars met ervaring in logistiek vastgoed, bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkelruimtes. Maar ook maatschappelijk vastgoed en beleggingen. Als regionale speler kennen wij ons werkgebied in en rond Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, Zuidplas en Gouda als geen ander. Dit geldt ook voor aanbod dat niet op internet staat of nog op de markt moet komen. Wij maken voor u het verschil bij het vinden van de juiste bedrijfsruimte, passend bij uw wensen, tegen de beste voorwaarden.

Een bedrijfspand kopen of verkopen in Rotterdam e.o. en benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de toekomst van uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Advies bij het kopen of huren van een bedrijfspand?

Laat uw gegevens achter, een van onze bedrijfsmakelaars belt u z.s.m. terug.

Onze werkwijze

Van zoeken
tot aankopen
Sterk netwerk
Lokale en
regionale kennis
Proactief en
betrokken

Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis van uw wensen stellen wij een programma van eisen op waar uw nieuwe bedrijfsruimte aan moet voldoen. Maak daarbij kennis met ons plan van aanpak op maat. Hiermee vindt u snel het ideale bedrijfspand om te huren of te kopen in Rotterdam en omgeving.

bedrijfsmakelaar brielle

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar brielle

Maarten Troost

Zoeken als specialisme

Door de jaren heen hebben wij een relatienetwerk opgebouwd welke bestaat uit een groot aantal zakelijke relaties in de regio. Dit netwerk van vastgoedeigenaren, makelaars en projectontwikkelaars zetten wij in om het beste object voor uw onderneming te vinden. Wij organiseren bezichtigingen om deze objecten samen met u te beoordelen.

Begeleiding en afronding

Wij brengen in samenwerking met u de beste huur of kooptransactie tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, onderhandelen de beste prijs, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst.

Anouk Kuijper