Bedrijfsruimte verkopen of verhuren?

Uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf. Dit begrijpen wij als geen ander. Met ons deskundige advies, passend bij uw situatie, helpen wij het beste resultaat te bereiken. Ons persoonlijke team van specialisten en bedrijfsmakelaars staat voor u klaar. Wij helpen graag met het realiseren van de hoogste opbrengst tegen de beste voorwaarden bij het verkopen of verhuren van uw logistiek vastgoed, bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte. Dit doen wij als regionale speler in ons werkgebied Rotterdam-Rijnmond én Voorne-Putten.

Uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Rotterdam-Rijnmond en benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de toekomst van uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u een bedrijfspand kopen of huren? Bekijk hier ons actuele bedrijfsaanbod.

Wilt u advies van onze bedrijfsmakelaars?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Onze werkwijze

Hoogste opbrengst beste voorwaarden
Proactief en
betrokken
Lokale en
regionale kennis

Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Wij noteren alle karaktereigenschappen van het object voor een vrijblijvend, onderbouwd verkoop -of verhuur advies. Maak kennis met ons plan van aanpak op maat. Om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te verkopen of verhuren in Rotterdam-Rijnmond én Voorne-Putten.

bedrijfsmakelaar brielle

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar brielle

Maarten Troost

Marktbenadering

Met onze eigen marketingafdeling zorgen wij voor professionele online en offline zichtbaarheid. Op onze diverse social media kanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties. Aanvullend brengen wij uw bedrijfspand, winkelruimte of kantoorpand onder de aandacht bij ons zoekersbestand en ons netwerk van meer dan 10.000 zakelijke relaties in de regio Rotterdam.

Begeleiding en afronding

In samenwerking met u brengen wij de beste verkoop- of verhuurtransacties tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst. Ook als het even tegenzit.

Anouk Kuijper