Bedrijfstaxaties: waarderen als specialisme

U heeft een nieuw bedrijfspand gekocht? U gaat uitbreiden, verbouwen, financiering aanvragen of beleggen? Dan kan Kolpa van der Hoek u voorzien van een deskundig taxatierapport. Ook bij de complexe erfpachtvraagstukken, fiscale doeleinden zoals jaarrekeningen of gerechtelijk procedures worden de specialisten van Kolpa van der Hoek ingeschakeld.

Wij taxeren in opdracht van ondernemers, particuliere beleggers, familiy offices, institutionele beleggers, overheden en corporaties uiteenlopende commerciële objecten, verhuurde woningen en gehele portefeuilles. Ook taxeren wij herbouwwaardes voor verzekeringsdoeleinden.

Bedrijfstaxatie in Rotterdam Rijnmond

Wij helpen u snel en vakkundig met een taxatierapport in de regio Rotterdam Rijnmond. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en ingeschreven bij RICS, NRVT met aantekening groot zakelijk, TMI en Tegova. Onze commerciële taxaties worden door vrijwel alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Tarieven voor bedrijfsmatige taxaties worden in overleg met u vastgesteld. Naast de prijs worden ook de specifieke wensen en het tijdspad goed met u besproken.

Vertrouwd en bewezen

De taxaties van Kolpa van der Hoek worden geaccepteerd en vertrouwd door vele financiële instellingen zoals Rabobank, ABN AMRO, ING, Domivest, RNHB, NIBC, Nestr, Woonfonds, Handelsbanken, Nationale Nederlanden, Achmea en Deutsche Bank, Casarion, De Nederlandse en Nestr.

Aanvraag bedrijfstaxatie

  • Het te taxeren vastgoedobject:
  • Gegevens van de opdrachtgever(s):
  • (op dit adres ontvangt u tevens het taxatierapport)

Bekijk al onze diensten

Bedrijfsaanbod
Bedrijfshuisvesting
Bedrijfstaxaties
Beleggen
Taxaties agrarisch- en landelijk vastgoed