Beleggen

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars houdt zich veelvuldig bezig met de aan- en verkoop van individuele beleggingsobjecten, complexen en portefeuilles in en rond Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, Zuidplas en Gouda. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van verhuurde woningen, bedrijfsruimtes, kantoren, winkels, logistiek en maatschappelijk vastgoed. Dit doen wij op gestructureerde wijze met gedegen technisch, juridisch en fiscaal vooronderzoek. Dit combineren wij met de juiste aan- of verkoopstrategie, marktkennis en een eerlijk advies.

Gespecialiseerd in de aankoop & verkoop van verhuurde:

  • Woningen
  • Bedrijfsruimtes
  • Logistiek vastgoed
  • Winkelruimtes
  • Kantoorruimtes
  • Maatschappelijk vastgoed

Een beleggingspand verkopen in Rotterdam en omgeving of juist een beleggingspand kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek.

Wilt u advies van onze bedrijfsmakelaars?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Onze werkwijze

Stille- en off market
verkoop mogelijk
Hoogste opbrengst
In-house vastgoed disciplines
Duizenden potentiële kopers

Stille- en off market vastgoed verkoop

Beleggingsportefeuilles, complexen of individuele objecten worden ook vaak zonder ruchtbaarheid verkocht. Als u vertrouwelijk wilt verkopen in rust en privacy kunt u kiezen voor de kracht van het jarenlange netwerk van Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars. U profiteert van onze database met beleggers die zich specifiek op dit beleggingsvastgoed oriënteren. Samen met u selecteren wij een specifieke groep van potentiële betrouwbare kopers. Hierbij kunnen wij persoonlijk met één partij in gesprek treden of enkele partijen uitnodigen tot het doen van een bieding.

bedrijfsmakelaar brielle

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar brielle

Maarten Troost

Openbaar vastgoed verkopen

Met onze eigen marketingafdeling zorgen we voor professionele online en offline zichtbaarheid van uw belegging. Via onze website, Google en op onze Social Mediakanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties gericht op investeerders. Aanvullend brengen wij uw object onder de aandacht bij ons zoekersbestand en ons netwerk van enkele duizenden vastgoedbeleggers.

Partnerschap

Wij verkopen beleggingsvastgoed openbaar, online en binnen ons eigen gesloten netwerk. Wilt u vertrouwelijk verkopen middels stille- en off market verkoop? Samen met u bepalen wij de juiste ver- of aankoopstrategie en brengen wij de beste verkooptransactie tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst. Ook als het even tegenzit.

Anouk Kuijper