Vastgoedbeleggingen: stijgend in waarde

Voor velen is onroerend goed een aantrekkelijke belegging. De markt voor vastgoedbeleggingen is echter onoverzichtelijk, en zeker niet transparant. Als regionale speler heeft Kolpa van der Hoek een totaalbeeld. We weten waar de kansen liggen en weten die panden op waarde te schatten. We kennen de eisen aan specifieke beleggingsobjecten, weten alles over eventuele transformaties of herontwikkelingen en kunnen adviseren in de strategie en de uitvoering.

We begeleiden u graag bij de start of een optimalisatie van uw beleggingsportefeuille. Samen analyseren wij het risicoprofiel, uw rendementsverwachtingen en de tijdshorizon. Daarbij passend voorzien we u van aan- en verkoopadviezen en kunnen we u optimaal bedienen en ontzorgen.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van de taxaties van commericeel vastgoed en beleggingen begrijpen wij ook hoe financiers kijken naar het vastgoed. Dit kan in uw voordeel werken bij het aan- en verkopen van uw beleggingsvastgoed.

Kolpa van der Hoek heeft een jarenlange historie binnen de regio’s, en heeft met vele bekende partijen en families een intensieve relatie.

Bekijk al onze diensten

Verkoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Rental Services
Nieuwbouwmakelaar
Taxaties
Hypotheekadvies
Kennisbank
Dataroom