Een bedrijfsmakelaar
in Hellevoetsluis?

Wij zijn dé specialist voor de verkoop en verhuur van bedrijfspanden in Hellevoetsluis.

Bedrijfsmakelaar in Hellevoetsluis

Wij zijn dé specialist voor de verkoop en verhuur van bedrijfspanden op Voorne-Putten. Onze bedrijfsmakelaars en taxateurs kennen Hellevoetsluis dan ook als geen ander, van industrieterrein Kickersbloem tot winkelcentrum de Struytse Hoeck. Overweegt u uw bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoorruimte te verkopen of verhuren? Wij helpen u graag met het realiseren van de hoogste opbrengst tegen de beste voorwaarden.

Wij zijn actief met 7 vestigingen in de regio, in Oostvoorne, Brielle, Rotterdam, Gouda, Nieuwerkerk a/d IJssel, Maassluis en Moordrecht. Ons werkgebied bestaat dan ook uit Hellevoetsluis en alle omliggende plaatsen op Voorne-Putten zoals Spijkenisse, Brielle, Vierpolders en Hoogvliet en Zuidland.

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars is ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

Gratis waardebepaling van uw bedrijfsruimte of advies van onze adviseurs?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug. Of neem contact op met ons kantoor via 0181 – 484 000.

Waarom Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars de perfecte match is:

100+ jaar ervaring
500+ tevreden klanten in 2022
9.4 gemiddelde beoordeling
volledig gecertificeerd

Een bedrijfsmakelaar met kennis van de markt in Hellevoetsluis

Onze bedrijfsmakelaardij is jarenlang actief in Hellevoetsluis en omgeving. De kans is dus groot dat wij al eerder betrokken zij bij de taxatie, aankoop of verkoop van bedrijfspanden in uw buurt. Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars weten wat er lokaal speelt, hebben marktkennis, een heldere visie op marktwaarde en juridische aspecten. U maakt gebruik van onze databank met informatie, de marketingafdeling en ons grote netwerk. Tijdens het verkoop of verhuur proces zijn wij betrokken en ontzorgen wij u zoveel mogelijk. Door deze persoonlijke aanpak keren klanten bij ons terug. Generatie op generatie… En daar zijn wij best trots op.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van de volgende type bedrijfspanden in de omgeving van Hellevoetsluis:

  • Bedrijfspanden & loodsen
  • Beleggingspanden
  • Logistiek vastgoed
  • Winkelpanden
  • Kantoorpanden
  • Horecapanden
  • Grondposities
  • Complexmatige vastgoed
  • Verouderd vastgoed
  • Transformatieobjecten

Verkoop of verhuur uw bedrijfspand in 3 heldere stappen:

1. Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Wij noteren alle karaktereigenschappen van het object in Hellevoetsluis voor een vrijblijvend, onderbouwd verkoop of verhuur advies. Maak kennis met ons plan van aanpak op maat.

Contact opnemen

bedrijfsmakelaar-hellevoetsluis

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar hellevoetsluis

Maarten Troost

2. Marktbenadering

Met onze eigen marketingafdeling zorgen wij voor professionele online en offline zichtbaarheid. Op onze diverse Social Mediakanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties. Aanvullend brengen wij uw object onder de aandacht bij ons zoekersbestand en ons netwerk van meer dan 10.000 zakelijke relaties in de regio Hellevoetsluis

Contact opnemen

3. Begeleiding en afronding

In samenwerking met u brengen wij de beste verkoop en verhuur transacties tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst. Ook als het even tegenzit.

Contact opnemen

bedrijfsmakelaar-hellevoetsluis

Anouk Kuijper

Wat klanten zeggen over Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars

Een funda in business gebruikerVerkoper Nijverheidsweg 14-1810.0

Voor ieder object hebben ze een oplossing. De goede begeleiding maakt de samenwerking erg prettig. We werken al lang met elkaar samen en dat zal nog lang zo blijven.

Google reviewVerhuurder Zenostraat9.0

Al meerdere keren mee samengewerkt en altijd zeer goed bereikbaar, snel en duidelijk antwoord. Zowel met Anouk als Sebastiaan altijd fijn contact.
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat juridisch alles tip top in orde is, en dat gevoel krijg ik zeker bij deze makelaar.

Mevr. Zaaijer-WarnitzVerkoper Metaalweg9.8

Echt een top makelaar, Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars, ik kan het iedereen aanbevelen die iets gaat verkopen of verhuren. Echte toppers!