U zoekt een bedrijfsmakelaar
in Rotterdam?

Wij zijn dé specialist voor de verkoop en verhuur van bedrijfspanden in Rotterdam.

Bedrijfsmakelaar in Rotterdam

U zoekt een bedrijfsmakelaar in Rotterdam voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand? Omdat het huidige bedrijfspand niet meer aansluit bij uw bedrijfsproces, uw huurder heeft opgezegd of uw ambities zijn veranderd. Er heeft zich misschien zelfs wel iemand gemeld met interesse. Maar hoe ligt uw bedrijfspand eigenlijk in de regionale markt? Wat is de juiste prijs bij verkoop of verhuur en met welke strategie behaalt u het beste resultaat? Uw bedrijfspand écht goed verkopen of verhuren kunt u immers maar 1 keer.

Kolpa van der Hoek Makelaars is ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

Gratis waardebepaling van uw bedrijfsruimte of advies van onze adviseurs?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug. Of neem contact op via 010 – 422 6144.

Waarom Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars de perfecte match is:

100+ jaar ervaring
500+ tevreden klanten in 2021
9.4 gemiddelde beoordeling
volledig gecertificeerd

Dé specialist voor de verkoop van uw bedrijfspand = Een bedrijfsmakelaar met kennis van de Rotterdamse markt

Met Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars heeft u een ervaren bedrijfsmakelaar in het verkopen en verhuren van bedrijfspanden. Omdat wij jarenlang actief zijn in Rotterdam is de kans groot dat wij al betrokken zijn bij de verkoop, aankoop of taxatie van vergelijkbare bedrijfspanden in uw buurt. Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars verkopen en verhuren dagelijks uiteenlopende bedrijfspanden en hebben lokale marktkennis, een heldere visie op marktwaarde, juridische aspecten maar ook kwesties zoals erfpacht. U maakt gebruik van onze databank met informatie, de marketingafdeling en ons grote netwerk van ondernemers, particuliere beleggers en investeringsfondsen. Tijdens onze samenwerking houden wij nauw contact maar ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse bezigheden. Met deze persoonlijke aanpak zijn wij voor veel van onze opdrachtgevers al jaren vaste adviseur, generatie op generatie. Best bijzonder toch?

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van de volgende type bedrijfspanden in de omgeving van Rotterdam:

  • Bedrijfspanden & loodsen
  • Beleggingspanden
  • Logistiek vastgoed
  • Winkelpanden
  • Kantoorpanden
  • Horecapanden
  • Grondposities
  • Complexmatige vastgoed
  • Verouderd vastgoed
  • Transformatieobjecten

Verkoop of verhuur uw bedrijfspand in 3 heldere stappen:

1. Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Wij noteren alle karaktereigenschappen van het object voor een vrijblijvend, onderbouwd verkoop of verhuur advies. Maak kennis met ons plan van aanpak op maat.

Contact opnemen

Bedrijfsmakelaar Rotterdam

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar rotterdam

Maarten Troost

2. Marktbenadering

Met onze eigen marketingafdeling zorgen wij voor professionele online en offline zichtbaarheid. Op onze diverse Social Mediakanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties. Aanvullend brengen wij uw object onder de aandacht bij ons zoekersbestand en ons netwerk van meer dan 10.000 zakelijke relaties in de regio.

Contact opnemen

3. Begeleiding en afronding

In samenwerking met u brengen wij de beste verkoop en verhuur transacties tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst. Ook als het even tegenzit.

Contact opnemen

bedrijfsmakelaar rotterdam

Anouk Kuijper

Wat klanten zeggen over Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars

Een funda in business gebruikerVerkoper Nijverheidsweg 14-1810.0

Voor ieder object hebben ze een oplossing. De goede begeleiding maakt de samenwerking erg prettig. We werken al lang met elkaar samen en dat zal nog lang zo blijven.

Google reviewVerhuurder Zenostraat9.0

Al meerdere keren mee samengewerkt en altijd zeer goed bereikbaar, snel en duidelijk antwoord. Zowel met Anouk als Sebastiaan altijd fijn contact.
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat juridisch alles tip top in orde is, en dat gevoel krijg ik zeker bij deze makelaar.

Mevr. Zaaijer-WarnitzVerkoper Metaalweg9.8

Echt een top makelaar, Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars, ik kan het iedereen aanbevelen die iets gaat verkopen of verhuren. Echte toppers!