Een bedrijfsmakelaar
in Vlaardingen?

Wij zijn dé regionale specialist voor de verkoop en verhuur van bedrijfspanden in Vlaardingen.

Bedrijfsmakelaar in Vlaardingen

Zoekt u een bedrijfsmakelaar in Vlaardingen? Met vestigingen in en rondom Rotterdam, op Voorne-Putten, de Zuidplas en Gouda zijn wij dé lokale en regionale specialist. Wij kennen Vlaardingen en omgeving als de beste, van bedrijventerreinen Deltagebied, de Vergulde hand en Groot Vettenoord tot aan winkelcentrum Liesveld, de Loper en het stadshart van Vlaardingen. Overweegt u uw bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoorruimte te verkopen, verhuren of te taxeren? Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars en taxateurs helpen u graag verder.

Wij zijn werkzaam in en rondom de regio Rotterdam-Rijnmond, Voorne-Putten, de Zuidplas en Gouda. Van Brielle, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Rozenburg tot aan Rotterdam en omgeving.

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars is ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

Gratis waardebepaling van uw bedrijfsruimte of advies van onze adviseurs?

Laat uw gegevens achter bij ons kantoor, dan bellen wij u terug. Of neem contact op via 010 – 422 61 44.

Waarom Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars de perfecte match is:

100+ jaar ervaring
500+ tevreden klanten in 2022
9.4 gemiddelde beoordeling
volledig gecertificeerd

Dé specialist voor de verkoop en verhuur van uw bedrijfspand in Vlaardingen

De bedrijfsmakelaars van Kolpa van der Hoek zijn jarenlang actief in Vlaardingen en omgeving. Ons kantoor is veelvuldig betrokken bij de verkoop, verhuur en taxatie van bedrijfspanden op de bedrijventerreinen Deltagebied, de Vergulde hand, Groot Vettenoord en in het stadshart van Vlaardingen. Door de opgedane ervaring hebben onze bedrijfsmakelaars lokale marktkennis, een heldere visie op marktwaarde, juridische aspecten maar ook kwesties zoals erfpacht. U maakt gebruik van onze databank met informatie, de marketingafdeling en ons grote netwerk van ondernemers, particuliere beleggers en investeringsfondsen. Tijdens onze samenwerking houden wij nauw contact maar ontzorgen u volledig. Met deze persoonlijke aanpak zijn wij voor veel van onze opdrachtgevers al jaren vaste adviseur, generatie op generatie. Best bijzonder toch?

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van de volgende type bedrijfspanden in de omgeving van Vlaardingen:

  • Bedrijfspanden & loodsen
  • Beleggingspanden
  • Logistiek vastgoed
  • Winkelpanden
  • Kantoorpanden
  • Horecapanden
  • Grondposities
  • Complexmatige vastgoed
  • Verouderd vastgoed
  • Transformatieobjecten

Verkoop of verhuur uw bedrijfspand in 3 heldere stappen:

1. Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Wij noteren alle karaktereigenschappen van het object in Spijkenisse voor een vrijblijvend, onderbouwd verkoop of verhuur advies. Maak kennis met ons plan van aanpak op maat.

Contact opnemen

bedrijfsmakelaar-spijkenisse

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar spijkenisse

Maarten Troost

2. Marktbenadering

Met onze eigen marketingafdeling zorgen wij voor professionele online en offline zichtbaarheid. Op onze diverse Social Mediakanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties. Aanvullend brengen wij uw object onder de aandacht bij ons zoekersbestand en ons netwerk van meer dan 10.000 zakelijke relaties in de regio.

Contact opnemen

3. Begeleiding en afronding

In samenwerking met u brengen wij de beste verkoop en verhuur transacties tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst. Ook als het even tegenzit.

Contact opnemen

Anouk Kuijper

Wat klanten zeggen over Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars

Een funda in business gebruikerVerkoper Nijverheidsweg 14-1810.0

Voor ieder object hebben ze een oplossing. De goede begeleiding maakt de samenwerking erg prettig. We werken al lang met elkaar samen en dat zal nog lang zo blijven.

Google reviewVerhuurder Zenostraat9.0

Al meerdere keren mee samengewerkt en altijd zeer goed bereikbaar, snel en duidelijk antwoord. Zowel met Anouk als Sebastiaan altijd fijn contact.
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat juridisch alles tip top in orde is, en dat gevoel krijg ik zeker bij deze makelaar.

Mevr. Zaaijer-WarnitzVerkoper Metaalweg9.8

Echt een top makelaar, Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars, ik kan het iedereen aanbevelen die iets gaat verkopen of verhuren. Echte toppers!