Nieuwbouwmakelaar: een specialisme van waarde

NVM Nieuwbouwspecialist

De makelaardij is volop in beweging. Kolpa van der Hoek voegt er behoorlijk wat waarde aan toe. Dankzij het web en social media bereiken we onze klanten zeer effectief. In onze regio’s behoren we tot de marktleiders in vele segmenten, waaronder nieuwbouw!

Een succesvolle en profijtelijke verkoop van nieuwbouwprojecten vraagt kennis van de regionale markt en van de specifieke regionale woonwensen. Bouwen waar behoefte aan is levert niet alleen zakelijk succes, maar zorgt op de lange termijn voor stabiliteit op de woningmarkt.

Als NVM nieuwbouwspecialist (overigens uniek op Voorne-Putten en Goeree Overflakkee) bezit Kolpa van der Hoek Makelaars aantoonbare praktijkervaring in de nieuwbouwmarkt.

De ideale schakel…

Kolpa van der Hoek beschikt over een ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van uw nieuwbouwwoningen. Uiteraard kunnen we ook vanaf de start ook ondersteunen met globale of gedetailleerde taxaties ten behoeve van de planvorming en verkoop.

Als schakel tussen particulieren en projectontwikkelaars weten wij bij uitstek de woonwensen uit de markt naar u te vertalen in een onderbouwd advies en concrete producten. De grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en de aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is.

Maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads en het contracteren van kopers. Ook beschikken wij over onze eigen nieuwbouw adviseur en bieden wij kopersbegeleiding aan.

Kopersbegeleiding

Met de Kolpa van der Hoek Kopersbegeleiding nodigen wij kopers al vroeg in het bouwproces uit om alle mogelijke extra’s en opties door te nemen: van het toevoegen van een extra badkamer tot het kiezen van de vloerafwerking. Wij houden het contact met alle betrokkenen, wel zo makkelijk voor alle partijen waarmee we altijd winst boeken als het gaat om klantvriendelijkheid, tijdsduur en financieel voordeel.

Of u nu aan het begin van een woningbouwproject staat, of er middenin zit: Kolpa van der Hoek Makelaars kan u in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding. En een mooie verkoop.

Kennis maken?

Zonder verplichtingen of verwachtingen vinden wij het altijd leuk om kennis te maken en van gedachten te wisselen. Wij staan open voor alle vragen en komen met alle plezier even langs.

Bekijk al onze diensten

Verkoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Rental Services
Taxaties
Beleggen
Hypotheekadvies
Kennisbank
Dataroom