Expat makelaar in Rotterdam gezocht? Wij brengen verhuurders en huurders graag bij elkaar, specifiek in het midden- tot hoogsegment. Op die manier vinden we bijvoorbeeld expats voor beleggers en investeerders, die daarvoor appartementen en andere woningen beschikbaar hebben. We zorgen aan de ene kant voor aantrekkelijk aanbod om te huren, terwijl we aan de andere kant bijdragen aan een mooi rendement uit de verhuurde woningen.

Uw huis verhuren aan expats in Rotterdam? Het is een van de diensten waarmee we u graag van dienst zijn. Expats zijn doorgaans op zoek naar tijdelijke woonruimte, voor een paar maanden tot maximaal een paar jaar. Ze zoeken daarbij normaal gesproken naar gestoffeerde en gemeubileerde woningen in het midden- tot hoogsegment, waarin we ons door de tientallen jaren heen hebben gespecialiseerd.

Huis verhuren aan expats: 3 belangrijke voordelen

Wilt u uw huis verhuren aan expats of denkt u daar over na? Het biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Huurders in het midden- tot hoogsegment
    Expats bevinden zich in het midden- tot hoogsegment. Dat betekent dat u kunt rekenen op een aantrekkelijk inkomen uit de beschikbare woning(en). Er is budget voor een mooi appartement of een mooie woning, bijvoorbeeld in Hillegersberg of in Schiebroek. Wij hebben de kennis, ervaring en het brede netwerk om de juiste expats te vinden voor een woning die u wilt verhuren.
  • Gestoffeerd of gemeubileerd
    Expats zoeken over het algemeen naar gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Ze hebben niet de behoefte om het appartement zelf af te (laten) werken en hebben in sommige gevallen zelfs geen eigen meubels om mee te nemen. Wij zorgen er voor deze doelgroep voor dat ze de woning meteen kunnen betrekken, met de meubels en afwerkingen die er beschikbaar zijn.
  • Tijdelijke huur: paar maanden tot een paar jaar
    Expats huren normaal gesproken voor een periode van een paar maanden tot een paar jaar. Het biedt voldoende flexibiliteit, terwijl u aan de andere kant zekerheid heeft van een relatief vast inkomen.

Huis verhuren aan expats in Rotterdam

Uw huis verhuren aan expats in Rotterdam en daarvoor op zoek naar een specialist die u daarbij kan begeleiden? We gaan er graag voor u mee aan de slag, op basis van onze rental services. We hebben daar door de tientallen jaren heen enorm veel ervaring mee opgedaan. Bovendien beschikken we over een breed netwerk, zodat er altijd geschikte huurders beschikbaar zijn die we kunnen matchen aan de woningen en appartementen waar zij naar zoeken.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.