Gestoffeerd huren in Rotterdam? Het appartement of de woning is al netjes afgewerkt, zodat u daar alleen uw eigen meubels nog maar in hoeft te plaatsen. Een eenvoudige manier om vlot te huren, zowel voor tijdelijke als permanente woonruimte.

Kolpa is uw specialist in gestoffeerd huren, net als wanneer u zoekt naar een gemeubileerde woning in Rotterdam. We verhuren veel aan expats en andere doelgroepen, altijd op basis van huurwoningen in het midden- tot hoogsegment.

Specialist in verhuur

We zijn uw specialist in verhuur in Rotterdam, dankzij onze uitgebreide ervaring met rental services. Zoekt u een gestoffeerd appartement of een woning waar u alleen de eigen meubels nog maar in hoeft te plaatsen? Wij laten u het aanbod zien en kunnen u begeleiden bij het huren van de woning.

Andersom verhuren we panden van beleggers en investeerders, bijvoorbeeld aan expats en andere specifieke doelgroepen. Op die manier kennen we beide kanten van de markt, zodat we uw specialist zijn op het gebied van gestoffeerd huren in Rotterdam. We leggen u bovendien graag het verschil uit met gemeubileerd huren, bijvoorbeeld om tijdelijk een kant-en-klare woning te betrekken.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.