Een huis kopen in Rotterdam en benieuwd waarom te letten? Of inspiratie opdoen met het aanbod dat er beschikbaar is? Ontdek de koopwoningen in Rotterdam. We zijn uw ervaren makelaar in deze prachtige stad.

Zoekt u een huis te koop en heeft u daarvoor speciale wensen of bent u benieuwd naar de leuke buurten, wijken en regio’s in de stad? Daar kunnen we u meer over vertellen, omdat we zowel NVM- als RVM-lid zijn. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de diepgaande kennis en uitgebreide expertise van een lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Daarnaast zijn we lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars. We kennen de lokale markt en zijn er als eerste van op de hoogte als er een nieuwe woning beschikbaar komt.

Wilt u een huis kopen in Rotterdam als starter of bent u doorstromer? We zijn u graag van dienst met het aankopen van een nieuwe woning of het verkopen van de oude. We begeleiden u vanuit onze betrokken houding, zodat u het mooie nieuwe huis te koop vindt waar u naar zoekt.

Huis kopen: waarop letten?

Een huis kopen in Rotterdam en benieuwd waarop te letten? Met een paar handige tips kijkt u naar de goede zaken, iets waarbij we u als ervaren makelaar natuurlijk uitstekend kunnen begeleiden.

Iets dat we niet in richtlijnen of woorden kunnen vangen, is het gevoel bij binnenkomst. Dit is lastig te beschrijven als u niet eerder een woning bekeek, maar het is wel heel belangrijk om er rekening mee te houden. De eerste indruk is belangrijk, ook als het niet lukt om die goed onder woorden te brengen.

Houd er aan de andere kant mee dat een bloemetje op tafel of een prettige en huiselijke geur speciaal voor de bezichtiging kunnen zijn geplaatst. Als makelaar kennen we de beste manieren om een huis te verkopen, om daar samen met u doorheen te prikken. Dat is de beste manier om af gaan op uw daadwerkelijke gevoel bij het huis.

Wij zorgen er tijdens de bezichtiging natuurlijk voor dat we zoveel mogelijk vertellen over de woning. Daarnaast helpen we u graag zelf goed rond te kijken en te letten op de details. Hoe is bijvoorbeeld de afwerking van de deuren en ramen en is er sprake van vochtplekken? Wij zorgen ervoor dat we goed weten hoe de fundering in elkaar zit en letten op eventuele andere aanwijzigingen van gebreken.

Bekijk zowel de binnen- als de buitenkant van de woning. Dat doen wij ook, inclusief de mogelijke oorzaken of bronnen van overlast. Hoe zien de andere balkons van appartementen eruit en wat valt er te verwachten van verkeer, treinen en/of vliegtuigen? We houden er allemaal rekening mee als u een huis wilt kopen in Rotterdam, waardoor we als aankoopmakelaar van grote toegevoegde waarde zijn.

Ontdek Rotterdam: een prachtige stad

Rotterdam is een prachtige stad met mooie huizen te koop. Niet voor niets roepen zowel de Lonely Planet als andere reisgidsen de stad steeds vaker uit tot dé toeristische bestemming van Nederland. Het uitgaansleven is er sfeervol, de restaurants zijn er uitstekend en er is ontzettend veel kunst te vinden. Het zijn zomaar een paar voordelen van deze mooie stad, als goede redenen om er een huis te kopen.

Bovendien is natuurlijk de Rotterdamse haven heel belangrijk voor de stad. Iconisch zijn verder de skyline en de moderne architectuur, zoals die in Nederland nergens anders te vinden is. Prachtige landmarks zijn de Erasmusbrug, de kubuswoningen en ook het nieuwe Centraal Station. Verder genieten veel mensen van de woontorens op de Kop van Zuid, de Euromast en bijvoorbeeld de Markthal aan de Blaak. We vertellen u er graag meer over als u in Rotterdam een huis te koop zoekt, bijvoorbeeld om in de buurt van die prachtige plekken te kunnen wonen.

Voor starters en doorstromers

Een huis kopen in Rotterdam en benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen starters hun eerste woning te vinden en doorstromers een volgende stap te maken. Heeft u duidelijke wensen voor de grootte van de woning, de locatie of specifieke eigenschappen en voorzieningen van de omgeving? Aan de hand daarvan gaan we graag voor u aan de slag. Of ontdek zelf ons aanbod met koopwoningen, zodat u inspiratie op kunt doen met wat er op dit moment beschikbaar is.

We zijn er voor starters en doorstromers, zowel met nieuwbouw al smet bestaande woningen. Daarbij zorgen we voor betrokken begeleiding en goede belangenbehartiging. Wij verstaan ons vak al sinds 1915, waardoor u kunt rekenen op een makelaar die u helpt om een prachtige woning te kopen.

Huis te koop in Rotterdam

Benieuwd naar het mooiste huis te koop in Rotterdam op basis van uw wensen en hoe we u daarbij goed van dienst kunnen zijn? Ontdek onze diensten, waarmee we graag laten zien hoe we samen met u op zoek kunnen gaan. Wij helpen u het huis of appartement te kopen, bijvoorbeeld door op de technische details te letten. En gaat het u vooral om de onderhandelingen, waarvoor u zoek naar een professional? Onze makelaars weten hoe dit in z’n werk gaat en slagen er in Rotterdam voor om samen met u het huis te kopen waar u van droomt.

Meer weten over het kopen van een huis in Rotterdam of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.