Uw huis snel verkopen in Rotterdam? Kies voor ervaren makelaars, in het bezit van alle belangrijke diploma’s. Wij weten wat er komt kijken bij een succesvolle verkoop en bereiden u daar graag zo goed mogelijk op voor.

Op die manier is een snelle verkoop geen toevallige bijkomstigheid, maar het resultaat van een heel gerichte aanpak. Wij denken met u mee over de juiste verkoopstrategie en bieden alle belangrijke diensten om u daarbij te helpen. Het is de beste manier om uw huis vanuit een goede voorbereiding op een vlotte manier te verkopen, uiteraard voor de prijs die u in uw hoofd heeft.

Ervaren makelaars: vlotte verkoop van uw huis

Dankzij onze ervaren makelaars en uitgebreide kennis van de Rotterdamse woningmarkt kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Voordat we uw huis verkopen doen we onderzoek naar zowel uw woning als de wijk en specifieke locatie. We kennen de bedragen waarvoor andere woningen verkocht zijn, voegen daar onze bevindingen in uw woning aan toe en komen op die manier tot de juiste verkoopprijs en -aanpak.

Wij helpen u uw huis snel te verkopen in Rotterdam, zodat u zelf een nieuwe woning kunt kopen of de overbruggingshypotheek zo snel mogelijk kunt aflossen. En heeft u vragen over hoe de verkoop in z’n werk gaat en wat de aanpak zal zijn om interessante biedingen te ontvangen? Wij leggen het u graag uit, zodat u met vertrouwen de verkoop over kunt laten aan onze ervaren makelaars.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.