Huis te huur in Rotterdam gezocht? Steeds meer huurders huren het liefst direct bij de eigenaar. Dat combineert een grote mate van controle met korte lijnen, iets waar veel huurders en ook verhuurders blij van worden. Dat snappen we, dus maken we het u graag makkelijk om een huis te huren bij een particulier.

We hebben bij Kolpa van der Hoek uitgebreide ervaring met onze rental services. We werken veel voor expats en andere tijdelijke huurders, net als voor huurders voor de lange(re) termijn. Daardoor hebben we een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen. Wij kennen onze huurders en zijn goed op de hoogte van de belangrijke details van de huurwoningen.

Op die manier koppelen we de particuliere verhuurders aan onze huurders. Wij maken de ideale match, zodat u in een mooie woning kunt wonen en de verhuurder kan rekenen op een stabiel en interessant rendement. U kunt eigenlijk direct bij de eigenaar terecht, terwijl u wel gebruik maakt van een makelaar die de situatie voor beide partijen goed in de gaten kan houden.

Huis huren in Rotterdam

Een huis huren in Rotterdam en benieuwd naar de toegevoegde waarde van een makelaar? U kunt gewoon zelf een particulier huis huren in Rotterdam, maar dat vraagt om een kritische blik op een aantal belangrijke zaken.

Wat is bijvoorbeeld de werkelijke oppervlakte van de woning? De verhuurder moet daar een overzicht van kunnen geven. Toch is het in de praktijk verstandig om gebruik te maken van een makelaar die de woning bijvoorbeeld volgens de NEN-norm opmeet. Dat voorkomt vervelende verrassingen, zodat u in plaats daarvan kunt vertrouwen op een helder aanbod.

En zit het huurcontract op de juiste manier in elkaar en wat zijn de servicekosten per jaar? Het zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden, waar niet iedereen graag mee bezig is. Een huis huren direct bij de eigenaar in Rotterdam heeft voordelen, maar kent daardoor ook een paar nadelen. Wij zorgen er als ervaren makelaar voor dat we de belangrijke zaken in de gaten houden, waardoor u ze niet over het hoofd zal zien.

Direct bij de eigenaar: korte lijnen

Gelukkig neemt dit niet weg dat we korte lijnen hanteren, tussen u en de makelaar. Wij kennen onze verhuurders, weten waar ze naar op zoek zijn en hoe ze het liefst contact hebben met bijvoorbeeld de huurders. Andersom leren we u als huurder graag kennen, om een goede match voor te kunnen stellen.

Op die manier garanderen we korte lijnen, waardoor u als het ware de mogelijkheid heeft om direct te huren bij een eigenaar in Rotterdam. Wij zijn aan de ene kant het verlengstuk van de verhuurder, terwijl we aan de andere kant voor u kunnen optreden als dat nodig is. Op die manier kunt u een huis huren in Rotterdam, dat volledig voldoet aan uw specifieke wensen.

En heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld voor een gemeubileerde of een gestoffeerde woning? We houden rekening met uw wensen en voorkeuren, ook als het gaat om een bepaald deel van de stad waar u wel of juist niet wilt wonen. Op die manier vinden we samen met u de woning die u zoekt, ook als die online nog niet beschikbaar is. Dankzij ons uitgebreide netwerk bent u anderen een stap voor, terwijl we er voor verhuurders voor zorgen dat zij kunnen rekenen op fijne huurders in hun (particuliere) woning.

Voor expats en anderen

Benieuwd voor wie we de huizen te huur in Rotterdam vinden? Dat doen we bijvoorbeeld al lange tijd voor expats. We gaan op zoek naar mooie woningen in het midden- en hoge segment. En zoekt u tijdelijk woonruimte inclusief de stoffering en/of de meubels? Ook daar gaan we graag mee aan de slag, waardoor het niet nodig is om het aanbod zelf keer op keer door te bladeren.

Wij houden voor expats en voor andere tijdelijke en langdurige huurders de markt in de gaten. Andersom zijn we voor verhuurders en eigenaren van panden altijd op zoek naar geschikte kandidaten. We brengen het aanbod en de vraag bij elkaar, altijd op basis van goede kennis van zaken en betrokken begeleiding voor de beide partijen. Dat betekent dat u kunt rekenen op een fijne huurwoning die aan de wensen voldoet, alsof u direct bij de particuliere eigenaar kunt huren.

Huis huren in Rotterdam: particulier via de makelaar

Een huis te huur in Rotterdam gezocht en zoekt u een makelaar die u daarbij goed kan begeleiden? We hebben het contact met de particulieren die woningen verhuren, waardoor we goed weten waar zij naar op zoek zijn. Daar kunnen we u over adviseren en in begeleiden, om de ideale match te maken. Aan de andere kant hebben wij een goed overzicht van het actuele aanbod. Zoekt u naar een woning in Rotterdam die u kunt huren? Aan de hand van uw wensen stellen we u woningen voor of inspireren we u met aanbod waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Benieuwd naar de manieren waarop we u van dienst kunnen zijn? We zijn de makelaar om bijvoorbeeld een huis te huren in Rotterdam. Gaat het u om de mooie delen van Rotterdam Zuid of een ander deel van de stad? Wij vinden voor u de ideale huurwoning, afgestemd op uw specifieke wensen en bijvoorbeeld de ligging of locatie waar u naar op zoek bent.

Meer weten over de huizen te huur in Rotterdam direct bij de eigenaar of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.