Huur huis in Rotterdam West gezocht? Ontdek het aanbod aan nieuwbouw, net als de bestaande woningen die er beschikbaar zijn. We zijn uw ervaren makelaar in dit deel van de stad, bijvoorbeeld als u graag wilt wonen in de voormalige gemeente Delfshaven.

Het is een mooi deel van de stad, op korte afstand van het populaire centrum. Het is er op die manier fijn wonen, bijvoorbeeld in de diverse huurwoningen die er beschikbaar zijn. Wij vinden de woningen waar veel mensen in de stad naar op zoek zijn, omdat we het als eerste horen zodra er een huis te huur komt in Rotterdam West en andere delen van de stad. Andersom zijn we de makelaar die woningen verhuurt, waardoor we aan de beide kanten goede contacten hebben en u daar uitstekend mee kunnen helpen.

We zijn uw specialist in zowel huur- als koopwoningen. Dat geldt voor Rotterdam West en voor de rest van de stad, bijvoorbeeld dankzij de meer dan 100 jaar ervaring die we hebben. Het heeft ons een enorm waardevol netwerk opgeleverd, dat we graag inzetten om u van dienst te zijn. Op die manier vinden we het huur huis waar u naar op zoek bent, bijvoorbeeld aan de hand van het deel van de stad waar u graag wilt wonen.

Historisch deel van de stad

Rotterdam West is een mooi deel van de stad, waarvan het grootste deel ligt op het grondgebied van de voormalige gemeente Delfshaven. Die gemeente werd in 1886 al bij Rotterdam getrokken, waardoor eigenlijk niemand tegenwoordig meer beter weet. Toch is het een bijzonder deel van de stad, waarin het Oude Westen een mooi historisch karakter heeft. Dit gebied werd aan het eind van de 19e eeuw gebouwd en behoort tot de gebiedscommissie van het centrum. Dat geeft goed aan dat de afstand tot het centrum maar klein is, wat het voor veel mensen een aantrekkelijke plek maakt om te wonen.

Ook Oud-Mathenesse is een populaire plaats in dit deel van de stad. Het gebied werd voor de Tweede Wereldoorlog afgerond, om de bebouwing van Rotterdam West te voltooien. Zoals u wellicht weet hebben er in dit deel van de stad bombardementen plaatsgevonden op 31 maart 1943. Het waren Bospolder en Tussendijken die per ongeluk doelwit werden. In de jaren ’50 zijn de gebieden herbouwd, waardoor de stijl daar iets anders is dan in de rest van Rotterdam West.

Zoekt u een huur huis in Rotterdam West of een ander deel van de stad? Wij houden de nieuwbouw in de gaten en kennen ook de bestaande bouw die er beschikbaar is. Aan de hand daarvan laten we graag zien welke huizen en woningen er te huur zijn. Uiteraard gaat het om zowel appartementen, eengezinswoningen en andere woningen, beschikbaar in de stijl en op de locatie waar u naar op zoek bent.

Makelaar voor Rotterdam West

We zijn uw ervaren makelaar voor Rotterdam West, net als voor de andere specifieke delen van de stad. Dat betekent dat we ons specialiseren in zowel koop- als huurwoningen, zodat u daar kunt wonen op de manier die u wenst. Wij kennen het beschikbare aanbod en hebben bovendien goede contacten in zowel de huur- als koopwereld. Op die manier weten we het als een van de eersten als er nieuwbouw plaatsvindt. En komt er een woning beschikbaar voor huur? Ook dan is de kans groot dat we u daar in een vroeg stadium op de hoogte van kunnen brengen.

Wilt u een huis huren in Rotterdam West en zoekt u daarvoor een makelaar die de omgeving goed kent? We gebruiken ons netwerk graag om u op de hoogte te brengen van de mogelijkheden. Zowel op dit moment als in de toekomst, door te zoeken aan de hand van uw wensen en het u te laten weten als er een woning beschikbaar komt.

Specialist in huur- en koopwoningen

We hebben al decennialang ervaring met rental services, dankzij de goede contacten die we hebben met zowel huurders als verhuurders. Gericht op het midden tot hoge segment. En zoekt u bijvoorbeeld een gestoffeerde én gemeubileerde woning of heeft u andere voorkeuren? Wij begrijpen waar u naar op zoek bent en kennen aan de andere kant ook de verhuurders. Op die manier zorgen we als makelaar voor een goede match van de beiden. We vinden voor u het huis huis in Rotterdam West waar u naar op zoek bent, terwijl we er voor verhuurders voor zorgen dat zij kunnen rekenen op de huurders die ze graag in hun panden verwelkomen. Bovendien zijn we aankoopmakelaar en gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting, waardoor we in dit deel van Rotterdam en de rest van de stad gelden als allround makelaars.

Nieuwbouw Rotterdam West: huur huis gezocht?

Specifiek op zoek naar nieuwbouw in Rotterdam West, voor een huis huis of een koopwoning? We zetten ons netwerk voor u in en kunnen u op verschillende manieren goed van dienst zijn. Zoekt u naar een specifieke woning of heeft u een vraag over de huurhuizen die er beschikbaar zijn? Van appartement tot eengezinswoning en iedere andere woning: wij zijn de ervaren makelaar in Rotterdam waar u naar op zoek bent

Meer weten over huis huizen in Rotterdam West of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.