Huurwoningen in Rotterdam Zuid gezocht? Een prachtige locatie om te wonen, dankzij de sterke ontwikkeling die met name het meest noordelijke deel daarvan de laatste tijd heeft doorgemaakt. Het deel van de stad profiteert van de populariteit van heel Rotterdam, waardoor er mooie woningen te huur zijn.

Zoekt u een huis te huur of gaat het om een appartement? De verschillende woningen zijn mooi afgewerkt, beschikbaar met het aantal vierkante meters dat u zoekt en liggen dichtbij belangrijke voorzieningen. Het is op die manier de moeite waard om in Rotterdam Zuid op zoek te gaan naar een huurwoning.

We hebben als makelaar voor huurwoningen veel ervaring met zowel appartementen en luxe penthouses als bijvoorbeeld eengezinswoningen en andere soorten woningen en huizen. Wilt u rechtstreeks van een particulier een huis huren of bent u vooral benieuwd naar de huurwoningen in Zuidwijk in Rotterdam? Wij laten u graag zien wat er beschikbaar is en helpen u de woning te vinden die u zoekt.

Makelaar voor huurwoningen

We zijn uw makelaar voor huurwoningen in Rotterdam. Zoekt u een huis of een appartement in het noordelijke deel van Rotterdam Zuid? Dankzij onze rental services kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn. We werken traditioneel veel voor experts, omdat onze huurwoningen bekend staan om de uitstekende kwaliteit. De woningen zijn gestoffeerd of zelfs gemeubileerd, zodat u er snel in kunt om daar heerlijk te gaan wonen.

En bent u geen expat, maar zoekt u wel naar een mooie huurwoning in de vrije sector? Wij kennen het aanbod en beschikken over een breed netwerk. Op die manier lukt het soms om nieuwe woningen te vinden, voordat die voor de rest van de markt beschikbaar zijn. Op die manier helpen we u een huis te huren in Rotterdam Zuid, als ervaren makelaars die u daar goed mee van dienst kunnen zijn.

We hebben al sinds 1915 ervaring met zowel rental services als tijdelijke verhuur van woningen. Op die manier brengen we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de woningen tot in de kleinste details en horen graag van u waar u naar op zoek bent. Andersom helpen we verhuurders op die manier om de juiste huurders te vinden voor hun beschikbare panden.

Huis huren: waarop letten?

Zoekt u naar huurwoningen in Rotterdam Zuid en bent u benieuwd waarop te letten? We zetten een paar handige tips voor u op een rij:

  • Wijze van opleveren
  • (Geluids)isolatie en brandveiligheid
  • CV-ketel en sanitaire voorzieningen

Wijze van opleveren

Een huis huren in Rotterdam Zuid, of elders in deze prachtige stad? Het is belangrijk om vooraf goed te kijken naar de wijze van opleveren. Gaat het om een gestoffeerde woning? U kunt dan rekenen op vloerbedekking, laminaat of bijvoorbeeld parket. Bovendien zijn de wanden en plafonds netjes afgewerkt. Het is voldoende om uw eigen meubels mee te nemen of die aan te schaffen.

Wordt de huurwoning gemeubileerd aangeboden? Het huis of appartement is dan zowel gestoffeerd als voorzien van meubels. Dat betekent dat u er meteen in kunt, ideaal voor expats en als u om een andere reden zoekt naar tijdelijke huur.

(Geluids)isolatie en brandveiligheid

Als ervaren makelaars in Rotterdam Zuid voor huurwoningen letten wij onder andere op de technische zaken die belangrijk zijn. Dat betekent dat we bijvoorbeeld rekening houden met de isolatie en geluidsisolatie van de woning. Gaat het om een woning met een moderne afwerking, bijvoorbeeld met dubbelglas en goede isolatie van de wanden, de vloer en het plafond? Dat komt het wooncomfort ten goede, en drukt bovendien de vaste lasten.

Een ander belangrijk aspect van een huurwoning in Rotterdam Zuid is de brandveiligheid. U mag er bij onze woningen in het midden- tot hoge segment vanuit gaan dat dit in orde is. Uiteraard kunnen onze makelaars u hier meer over vertellen als u een woning wilt huren, omdat het belangrijk is om daar goed op te letten.

CV-ketel en sanitaire voorzieningen

Ten derde dienen de CV-ketel en de sanitaire voorzieningen van de woning in orde te zijn. Wilt u van een particulier een huis huren in Rotterdam Zuid of bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Wij leggen u hier graag meer over uit. Op die manier kiest u voor een woning waarvan de voorzieningen goed in orde zijn. Ook dat komt het wooncomfort ten goede. Bovendien voorkomt het onverwacht hoge kosten of andere nare verrassingen waar u niet op zit te wachten.

Rotterdam Zuid: de mooiste delen

Benieuwd naar de mooiste delen van Rotterdam Zuid voor huurwoningen? Met name in de noordelijke delen van dit gebied zijn geschikte appartementen en woningen te vinden. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en de regio’s die we voor u in de gaten houden.

Heeft u andersom een specifieke wens om een woning of appartement te huren in Rotterdam Zuid en zoekt u daarvoor een verhuurmakelaar? We bemiddelen tussen huurders en verhuurders. Daarbij zorgen we voor woningen van hoge kwaliteit en stellen we geschikte huurders voor. We werken veel voor expats en anderen die tijdelijk woonruimte zoeken, of die voor langere tijd willen huren in Rotterdam Zuid.

Huis te huur in Rotterdam Zuid

Op zoek naar een huis te huur in Rotterdam? We zijn meer dan een aankoopmakelaar alleen, omdat we veel ervaring hebben met de markt voor huurwoningen. We zijn gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en een aantal andere diensten.

Een huis te huur vinden in Rotterdam Zuid of benieuwd naar het aanbod in de rest van de stad? Wij gaan er voor u mee aan de slag, zodat u een goede keuze kunt maken uit wat er beschikbaar is.

Meer weten over de beschikbare huurwoningen in Rotterdam Zuid of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.