Kolpa Roest Staalduinen, uw lokale makelaar in Maassluis, Maasland en het Westland

Uw makelaar met lokale kennis van waarde

Een deskundig, persoonlijk en slagvaardig makelaarskantoor. Een bewezen factor in de vastgoedsector, altijd op zoek naar vernieuwing. Door fusie tussen Kolpa van der Hoek Makelaars en de bekende kantoren Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars kunnen we de regio Maasland, Maassluis, Delft, Westland en Midden-Delfland nóg beter bedienen op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties.

Naast verkoopmakelaar zijn wij in deze regio ook actief als aankoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur. Met kennis van zaken, kennis van waarde.

Uw Makelaar in regio Maassluis, Midden-Delfland, het Westland, Delft en Vlaardingen

U bent op zoek naar een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur in de regio Westland en Haaglanden? Kolpa Roest Staalduinen is al jarenlang actief in de gebieden Maasland, Maassluis, Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Delft. Ook als nieuwbouwmakelaar hebben wij onze sporen inmiddels verdient. Kortom: een Kolpa Roest Staalduinen Makelaar is van grote toegevoegde waarde.

Bekijk het aanbod

Bedrijfsruimte Westland en Haaglanden

U heeft een nieuw bedrijfspand gekocht? U gaat uitbreiden, verbouwen, financiering aanvragen of beleggen? Dan kan Kolpa Roest Staalduinen u voorzien van een deskundig taxatierapport. Of wilt u bedrijfsruimte (aan)kopen of (ver)huren? Ook dan bent u bij Kolpa Roest Staalduinen aan het juiste adres. Onze ervaring op het gebied van bedrijfsonroerendgoed in Maasland, Maassluis, Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Delft zorgen ervoor dan wij de regio Westland en Haaglanden op ons duimpje kennen.

Meer over bedrijfshuisvesting

Uw team van Kolpa Roest Staalduinen

bedrijfsmakelaar brielle

Sebastiaan Bakker

Sebastiaan Bakker MScRE MScBA

Register Makelaar en Taxateur - Managing Partner Vestiging Rotterdam Stuur mij een e-mail

Marsha Grauwmeijer

Marsha Grauwmeijer RT RM

Register Makelaar en Taxateur Vestiging Oostvoorne & Maasland Stuur mij een e-mail

Judith Olsthoorn-van Uffelen

Judith Olsthoorn-van Uffelen

Fotograaf Vestiging Oostvoorne & Maasland Stuur mij een e-mail

Jorie Francke-Heijden

Jorie Francke-Heijden

Commercieel Medewerker Binnendienst Vestiging Maasland Stuur mij een e-mail