Een makelaar in Rotterdam Zuid gezocht? We zijn uw aankoopmakelaar met kennis van zaken, waarom we al sinds 1915 bekend staan. Uiteraard zijn we lid van zowel de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) als de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM). Dat betekent dat u kunt vertrouwen op ervaren makelaars die beschikken over uitgebreide expertise en een uitstekende kennis van de lokale markt. Ons brede netwerk helpt als eerste de meest geschikte woningen te vinden, die volledig voldoen aan uw wensen.

Wilt u een huis kopen in Rotterdam Zuid of bent u gewoon benieuwd naar de koopwoningen die er beschikbaar zijn? Met ons aanbod kunt u eenvoudig inspiratie opdoen. En zoekt u een taxateur om vast te stellen wat uw woning eigenlijk waard is? We vinden de huizen die er te koop staan of gaan aan de hand van uw specifieke wensen op zoek. In alle gevallen zorgen we er vanuit een betrokken houding voor dat u kunt vertrouwen op de begeleiding die u zoekt. Wij helpen u het huis te kopen dat u zoekt, dankzij uitgebreide expertise, goede kennis van de markt en decennialange ervaring.

Rotterdam Zuid: een bijzonder deel van de stad

Rotterdam Zuid is enorm in opkomst, het aantal enthousiaste kopers neemt er snel toe. Met name het noordelijke deel van dit gebied in de stad ontwikkelt zich snel en laat de achterstand en problemen die we kenden daarmee achter zich. Net als in Londen en bijvoorbeeld Antwerpen is het de stad gelukt om dit deel enorm te ontwikkelen, waardoor er nu prachtige woningen beschikbaar zijn. En sterker nog, het valt in de praktijk niet altijd mee om er zelf een woning te vinden. Op die manier zijn we u als makelaar graag van dienst, vanuit onze kennis van de markt en de expertise die we hebben om woningen voor u te beoordelen.

Rotterdam Zuid kent tal van hotspots en daar komen er nog altijd meer bij. Het gaat bijvoorbeeld om het Nederlands Fotomuseum en natuurlijk bijzondere restaurants. Ze laten zien hoe veelzijdig dit deel van de stad is, terwijl ze u de kans bieden om kennis te maken met lokale keukens van over heel de wereld. Verder vindt u in Rotterdam Zuid natuurlijk een aantal mooie hotels en bijvoorbeeld bijzondere kappers en leuke boetieks en winkels. Op die manier ontwikkelt het deel van de stad zich razendsnel, waardoor het de moeite waard is om er samen op zoek te gaan naar een mooie woning.

Huis kopen: makelaar sinds 1915

Een huis kopen in Rotterdam Zuid en benieuwd hoe wij u daarmee goed van dienst kunnen zijn? Als lid van zowel de NVM als de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM) kennen we de lokale markt tot in de kleinste details. Wij weten van de verschillende delen van Zuid waar het mooi wonen is. Bovendien zijn we vaak als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die er beschikbaar komen, om u te helpen om helemaal vooraan de rij te komen te staan.

We verzorgen de betrokken begeleiding en belangenbehartiging waar u naar zoekt. Op die manier helpen we u de woning te vinden die u zoekt en die daadwerkelijk aan te kopen. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bestaande bouw, dankzij de brede expertise waar we als makelaarskantoor over beschikken. En zoekt u een ervaren taxateur die u kan helpen uw woning te taxeren of die meer kan vertellen over de waarde van een huis dat u op het oog heeft? We zijn u er graag mee van dienst.

Makelaar en taxateur

Kolpa is uw makelaar en taxateur voor Rotterdam Zuid. We hebben veel ervaring met allerlei koopwoningen in dit deel van de stad. We kennen bijvoorbeeld de appartement en de luxe penthouses, net als de eengezinswoningen en de twee-onder-een-kap-woningen. Zoekt u naar een bepaald aantal vierkante meters, naar bepaalde voorzieningen of heeft u andere specifieke wensen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

We vinden als makelaar de woning die u zoekt en kunnen u helpen uw huidige woning te verkopen. En gaat het om de taxatie daarvan, uiteraard aan de hand van een van keurmerken die daarvoor beschikbaar zijn? Wij beschikken over gecertificeerde makelaars en taxateurs, om u daarmee uitstekend van dienst te zijn. Professioneel en deskundig, zodat u een partner aan uw zijde heeft die er in alle situaties het meeste uit weet te halen.

Huis kopen in Rotterdam Zuid

Een huis kopen in Rotterdam Zuid? We zijn uw ervaren makelaar en taxateur in dit deel van de stad. Bovendien zijn we sterk in rental services en bedrijfshuisvesting. We zij onze klanten op verschillende manieren van dienst, altijd op basis van uitgebreide expertise en decennialange ervaring.

Maak kennis met onze diensten of lees in de reviews hoe we anderen goed van dienst zijn geweest. Wij helpen u een huis te kopen in Rotterdam Zuid, dat volledig voldoet aan de belangrijke wensen die u heeft.

Meer weten over ons als makelaar in Rotterdam Zuid of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.