Makelaar gezocht voor Rotterdam Centrum? We zijn uw ervaren makelaar, dankzij meer dan 100 jaar expertise. In die tijd hebben we een enorm netwerk opgebouwd, waardoor we precies weten wat u van de woningen en wijken kunt verwachten. En gaat het u om nieuwbouw appartementen waarvan de bouw over een tijdje pas gaat starten? Ook daarvan is de kans groot dat wij u er als eerste van op de hoogte kunnen brengen. Op die manier helpen we u een mooie woning te kopen of te huren, zodat u op een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam kunt wonen.

We kennen de projecten voor nieuwbouw, net als de bestaande woningen die er beschikbaar zijn. Ontdek de huurwoningen en de koopwoningen binnen het aanbod. Wij laten graag zien wat er beschikbaar is, om daar als eerste goed naar te kijken. En bent u benieuwd wat er de komende tijd aan zit te komen? De kans is groot dat we u daarvan alvast op de hoogte kunnen brengen, zodat u met een lokaal ervaren makelaar de anderen een stapje voor bent.

Huis kopen: ervaren makelaar

Een huis kopen en daarvoor op zoek naar een ervaren makelaar? We zijn al meer dan 100 jaar actief in Rotterdam, waardoor we beschikken over een enorm uitgebreid netwerk. Dat geldt voor Rotterdam Centrum, net als voor de andere delen van de stad. We kennen de nieuwbouwprojecten die eraan zitten te komen en weten welke kantoorpanden er beschikbaar zijn. Bovendien kennen we de verhuurders die zoeken naar nieuwe huurders en weten we aan de andere kant waar u naar op zoek bent. Het maakt ons de ideale tussenpersoon, om de zoektocht een beetje eenvoudiger te maken.

Een huis kopen in Rotterdam Centrum en daarvoor benieuwd naar wat er beschikbaar is? Natuurlijk kunt u kijken naar het online aanbod op dit moment. We nemen u graag meer naar een bezichtiging of een open huis, afhankelijk van de manier waarop de woning verkocht wordt. En wilt u er voor die tijd graag meer over weten of zoekt u naar informatie over de wijk en de buurt? Daarover kunnen onze makelaar u uitstekend meer vertellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is de toegevoegde waarde van een ervaren makelaar, om een goede keuze te maken voor een mooie woning in het centrum van Rotterdam

Nieuwbouwprojecten en bestaande bouw

We kennen onze andere het aanbod op het gebied van nieuwbouw. Heeft u gehoord van nieuwbouw appartementen of andere woningen die er gebouwd zullen worden? Zelfs als de plannen nog niet helemaal klaar zijn kunnen we u daar in sommige gevallen al wat over vertellen. Niet zelden zijn we betrokken bij de projectontwikkelaars die er mee aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat de woningen passen bij de wensen van onze klanten en kunnen u daar in een vroeg stadium bij betrekken. Op die manier bent u er meteen van op de hoogte als er nieuwe plannen liggen, om een nieuwbouwwoning in Rotterdam te huren of te kopen.

Gaat het u aan de andere kant juist om bestaande bouw, voor de huur of koop van een woning? Ook dat aanbod kennen we goed, om u daar snel van op de hoogte te brengen. Op die manier zijn we uw ervaren makelaar voor Rotterdam Centrum, zowel op basis van een breed netwerk als diepgaande expertise. Wij kennen de markt, weten welke informatie u zoekt en hoe we u tot en met de onderhandelingen en de uiteindelijke aankoop het best kunnen begeleiden.

Koopwoningen en kantoorpanden: allround makelaar

Van koopwoningen tot kantoorpanden, wij zijn uitstekend op de hoogte van wat er beschikbaar is. Gaat het u om een specifieke woning zoals een appartement of een eengezinswoning? Wilt u in het midden- tot hoge segment een huis huren in Rotterdam? In al die gevallen zijn we u er graag mee van dienst, omdat we precies weten wat er beschikbaar is. We begrijpen waar de woningen aan moeten voldoen en brengen u graag in contact.

Dat doen we al tientallen jaren voor onze rental services, waarmee we huurders en verhuurders in het midden- tot hoge segment bij elkaar brengen. Wij begrijpen wat huurders zoeken en waar verhuurders blij van worden. Op die manier zijn we uw allround makelaar in Rotterdam Centrum voor koopwoningen, kantoorpanden en al het andere waar u naar op zoek bent.

Nieuwbouw appartementen en meer: Rotterdam Centrum

Benieuwd naar de nieuwbouw appartementen in Rotterdam Centrum die er de komende tijd worden gebouwd? Wij brengen u graag op de hoogte van de meest recente plannen. En zoekt u een andere woning, om te huren of te kopen in een mooi deel van Rotterdam? We brengen u graag op de hoogte van het aanbod of denken met u mee om daar buiten toch een geschikte woning te vinden. Die volledig aan uw wensen voldoet of waarmee we u op een leuke manier kunnen verrassen.

Vanuit de verschillende diensten zijn we u in Rotterdam Centrum en de rest van de stad graag van dienst als ervaren makelaar.

Meer weten over ons als makelaar voor Rotterdam Centrum of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.