Benieuwd naar nieuwbouw in Rotterdam Oost? We zijn als ervaren makelaars als eerste op de hoogte van nieuwe plannen, om u daar direct van op de hoogte te brengen. Uw makkelijkste manier om de ontwikkelingen in de gaten te houden en wellicht de woning van uw dromen te vinden.

Specifiek op zoek naar nieuwbouw voor huurwoningen in Rotterdam Oost of juist van plan om daar een huis te kopen? We houden de nieuwbouw voor zowel de huur- als koopsector in de gaten. En sterker nog, niet zelden zijn we betrokken bij de plannen van projectontwikkelaars. Daardoor weten we wat er speelt en zorgen we er ondertussen voor dat de woningen aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Huis huren of huis kopen

Een huis huren of kopen in Rotterdam Prins-Alexander en specifiek op zoek naar nieuwbouw? We kennen dit deel. Van de stad goed, net als Kralingen, Prinseland en bijvoorbeeld Het Lage Land. We weten wat er gebouwd wordt en welke plannen er liggen, helemaal tot in Zevenkamp.

We zijn betrokken bij veel verhuurders die panden ontwikkelen en aanbieden voor onze rental services en weten ook als aankoopmakelaar goed waar we op moeten letten. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise op de verschillende vlakken zoals bedrijfshuisvesting zijn we de allround makelaar waar u naar op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van nieuwbouw in Rotterdam Oost en andere interessante delen van de stad.

Zodra er plannen op tafel liggen kunnen we u daar meer over vertellen. En gaat het specifiek om huur of om koop? Wij houden er rekening mee, om voor u de woning te vinden waar u naar op zoek bent. Met onze informatie kunt u zich als eerste inschrijven voor nieuwe projecten en heeft u meer kans om zowel nieuwe als bestaande woningen te vinden die aan uw wensen voldoen. We zijn uw ervaren makelaar, die ervoor zorgt dat u de nieuwbouw in dit deel van de stad als eerste kunt leren kennen.

Huurwoningen in Rotterdam Oost

Gaat het u om de huurwoningen in Rotterdam Oost, zowel op basis van nieuwbouw als in de bestaande panden? Vanuit onze diverse diensten kunnen we u daarmee goed van dienst zijn. We zoeken in het midden- en hoge segment naar de beschikbare woningen en hebben daarvoor de belangrijke contacten. Op die manier vinden we kansen in nieuwbouw of bestaande bouw, als u zoekt naar de beschikbare huurwoningen of als u een huis wilt kopen in het oostelijke deel van Rotterdam.

Meer weten over nieuwbouw in Rotterdam Oost of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.