Kolpa van der Hoek:  Kennis van waarde

In april 2020 is Kolpa van der Hoek Makelaars Taxateurs ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

In 2022 is het werkgebied uitgebreid met het bekende kantoor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. In 2023 zijn ook Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij binnen het netwerk opgenomen. Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rondom Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, regio Haaglanden, regio Gouda en Zuidplas.

Het motto ‘Kennis van waarde’ is niet voor niets gekozen. Geen makelaarskantoor in Nederland heeft zo’n brede set van certificeringen en kwaliteitslabels als Kolpa van der Hoek. Zo zijn wij aangesloten bij de NVM en zijn RICS regulated. Het opvallende label ‘Kolpa vd Hoek Qualis International Realty’ geeft een goed beeld van de kwaliteiten in de top van de markt. Maar ook op het gebied van (zakelijke) taxaties beschikt dit unieke makelaarskantoor over alle certificeringen (o.a. RICS en NRVT Groot Zakelijk) en zijn zij een gesprekspartner voor een groot aantal gerenommeerde partijen.

Kolpa van der Hoek is met recht de specialist in alle aspecten van het vastgoed. Met kennis van zaken, met kennis van waarde.

Over

Over Kolpa van der Hoek
Werken bij
Ons team